Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 9:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
V Baby centru imas take za na steno ali pohistvo - Mojster Miha, Nemo, Spiderman, Zivalice, Cirkus itd. Ne vem, ce se prilepijo na okno. Sicer pa razne zvezdice in podobno dobis tudi v Mercatorju ali Sparu - take, ki se prilepijo na okno. Jaz sem jih tudi na omaro, pa so sle potem malo tezje dol
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 11:03:28
|
|
|
|
pinfek
|
lahko pa jih narišeš sama, pa ko se posušijo je isti efekt ;)
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 13:18:42
|
|
|
|
JAPE
|
Iščem prav te posebne, ki so nelepljive. Tako, da zadaj nimajo nič lepila, lahko z roko podrgneš, pa ni nič, na okno pa se lepo prime. Upam, da sem razumljiva.
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 13:32:29
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, to kar iščeš so lepljive barve za steklo. Da bi se dalo kje kupiti narisane motive, še nisem videla. Sama sem kupila barve in sama izrisala na PVC mapo, ko pa se je posušilo, pa nalepila na okna.
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 14:45:12
|
|
|
|
JAPE
|
Imam tudi te barve, ki jih opisuješ. Sem tudi na mapo risala in jih imamo na oknih. Zdej pa iščem še nalepke! Najbrž vam ne znam opisat kaj iščem......
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 7.9.2008 19:24:28
|
|
|
|
pinfek
|
http://www.antus.si/navodila1.php?navodila=AN-M09 gre se za prav posebne barve. te barve se nanese na folijo, ko se posuši se odlepijo in potem prilepijo na katero koli gladko površino !!!brez lepila!!! s pomočjo statitke ...
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 8.9.2008 9:32:27
|
|
|
|
gg
|
Takšne nalepke sem kupila v Mercator Hipermarketu, motiv Avtomobili, bilo je še več Barbik, Disneyev... Bile so v kompletu z kot nekim albumom oz. sceno, na katero naj bi lepil in odlepljal nalepke, vendar smo jih mi porabili za na okno. Cena pod 3EUR. Delujejo tudi tiste iz BC za na steno, se potem na oknu nič ne pozna. So večje in dražje. LP!
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 8.9.2008 12:30:33
|
|
|
|
JAPE
|
Hvala gg! Take nalepke iščem ja! Ali jih imajo še? Hvala sicer vsem za odgovore, pinfek - ne potrebujem takih barv, sem jih pa nekoč že imela in tudi lepe risbice iz njih.
|
|
|
|
RE: Nalepke za steklo ali omaro 8.9.2008 19:57:28
|
|
|
|
gg
|
Nisem prepričana, jaz sem jih kupila nekje maja. Bilo pa je v Mercatorju v Supernovi(Lj.). Če jih še vidim, ti pošljem ZS. LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?