Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 9:53:11
|
|
|
|
očka79
|
Lep pozdrav vsem! Sem totalni novinec na tem področju, če bo vse ok pa začetek aprila tudi očka, no ja vem da bo vse ok . Ker pa vem da ste na tem forumu že kar izkušene mamice in seveda tudi očki, se obračam na vas z vprašanjem ki me že dalj časa muči, prosim za kakšen odgovor V destem tednu je žena začela malo krvaveti temno rjav madež, pa sem ji rekel da mora takoj k ginekologinji in me je ubogala . ginekologinja je rekla da je šlo za las ker se je nekaj dogajalo, vendar je zaenkrat še vse ok srček bije , dala ji je neka zdravila in predpisala 14 dni malo bolj striktnega počitka. mene pa muči še eno vprašanje in sicer: malo pred zanositvijo je bila žena na operaciji rame, sicer bolj rutinski, pa vendar z anestezijo. Zanima me če so mogoče lahko kakšni zapleti pri nosečnosti zaradi tega, mogoče lahko motnje pri razvoju otroka ali karkoli... Res me tole kar muči pa bi rad kakšno vaše mnenje, izkušnje, odgovor Hvala pa lep vikend želim vsem
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 9:56:43
|
|
|
|
Abra
|
To je sicer bolj vprašanje za strokovnjaka a kar se spomnim Pušenjakovih odgovorov, kar se je dogajalo pred zanositvijo nima nobenega vpliva. Mislim, da sta lahko mirna
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 9:59:08
|
|
|
|
očka79
|
Hvala sem že malo bolj pomirjen, a se mogoče da tudi preko neta obrniti na kakšnega strokovnjaka?
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 10:14:32
|
|
|
|
Mijavček
|
mhm, http://www.med.over.net Na forumu Ginekologija in porodništvo odgovarja priznani dr. Pušenjak. Sicer pa tud jaz (laično) mislim, da se nimata kaj bat, včasih, če je kaj zelo nujnega izvajajo anestezije celo v nosečnosti. Srečno!
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 10:25:04
|
|
|
|
očka79
|
Hvala za še eno mnenje, pregledujem ta forum pa mi nekako ne uspe dobiti te teme, ampak tudi sam sem tega mnenja, da naj ne bi smelo biti nič narobe, samo sej veste tašča je postavila to vprašanje, potem pa dvomi, saj veste ah te tašče Skratka odločila sva se da počakava da širše oznaniva veselo novico do 12 tedna potem pa z besedo na plano
|
|
|
|
RE: ZANOSITEV PO ANESTEZIJI 6.9.2008 11:16:35
|
|
|
|
Hope2
|
Dragi zaskrbljeni očka . Če te lahko kaj pomirim s tem dejstvom. Nekaj punc v Sloveniji, ki so v postopku OBMP (umetna oploditev) in večina punc, ki so v OBMP v tujini, imajo narkozo v času punkcije. Kar pomeni, da bi naj bile v narkozi v najbolj kritičnem času, torej ko pobirajo jajčeca. In vsi otroci so ok, ni nobenih dokazov, ki bi kazali na kake stranske učinke. V tujini se narkoza še toliko bolj rabi, v sloveniji so malo škrt z denarjem in s pomankanjem anestezistov. Jaz sem imela v letu pred zanositvijo 5 narkoz in še narkozo ob punkciji, pa nisem imela nobenih izcedkov in otroček je zaenkrat tudi zdrav . Krvav ali rjav izcedek je pa kar pogost v začetku nosečnosti. Če boš malo brskal po RR, boš videl, da se skoraj vsaka 2 ali 3 nosečnica sreča s kakim čudnim izcedkom, pa je po večini vse ok .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.9.2008 11:18:22 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......