|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučkine polpete
5.9.2008 15:52:01   
Anonimen
Ali ima kakšna recept? Ali jih prej naribate ali ožamete ali ne? Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bučkine polpete
5.9.2008 16:10:53   
Dream
Tule imaš recept:

http://www.mojirecepti.com/recept/polpeti-iz-bucke.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bučkine polpete
5.9.2008 16:11:40   
Anonimen
Bučke olupim, naribam in osolim.Pustim kakšno uro, nato jih ožamem, dodam česen, jajca, skuto, peteršilj, poper in moko. Oblikujem hlebčke in jih spečem v vročem olju.

Na 60 dag bučk dam: 2 stroka česna, 2 jajci, 3 žlice skute, 4 žlice moke,sesekljan peteršilj, sol in poper.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bučkine polpete
5.9.2008 16:13:26   
Gina
Jaz bučke naribam, pa nič ne ožamem, ker jih ponavadi, če le imam, dam kar v maso za žitne polpete, ki se jo že kupi. V tem primeru dodam jajce in drobtine, pa če imam še sir, potem pa ko se to napihne (v masi za žitne polpete so namreč tudi otrobi), zajemam maso s kuhalnico in malce posujem z moko.


Druga varianta je mal drugačna:
pretenstam čebulo in nariban korenček. Posebej naribam bučke, dodam jajce, moko, drobtine in obvezno sir, ter čebulo in korenček od prej (če se ti ne da, lahko korenček spustiš), pa peteršilj, česen v prahu (al pa svež) in sol ali vegeto - lahko dodaš tudi začimbe po okusu. Vse skup kar s kuhalnico zajamem, malo potisnem navzdol, da ima obliko polpeta in popečem na olju na hitro iz obeh strani. Paziti moraš edino na to, da je masa dovolj kompaktna, oz. da je ravno prav moke in jajc. Taki polpeti so dobri tudi mrzli za grickat. Pri nas nikdar ne ostanejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bučkine polpete
5.9.2008 21:44:36   
kjava
Jest jih naribam, stat jih pa pustim, če mam čas, drugač pa ne, ker jih itak dam tik pred cvrenjem v maso, ker še vedno ful vodeno rata.
V glavnem, zžvrkljam jajca, solim, dam malo moke, drobtin in peteršilja in na koncu bučke.
Mam ovsene kosmiče za porabit, pa zdaj še kakšno pest teh not vržem.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?