|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aerobika
10.3.2005 8:45:42   
Julijana
ali je že katera zasledila kako je kaj s telovadbo v prvih treh mesecih. od oktobra že hodim na step aerobiko, nič ne skačemo, samo vaje na step gor dol in na koncu še vaje za rit trebuh noge itd... Sedaj sem 5t:nosecka: in nevem ali naj nadaljujem ali ne ali se čemu izognem, naj neham ali vprašam ginekologa (pregled imam šele konec meseca in nebi rada kaj zamočila).
kakšen predlog!!

J:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aerobika
10.3.2005 8:49:15   
Anonimen
Aerobika se odsvetuje prve tri mesece.
Pa še potem je bolje, da začneš hodit na aerobiko za bodoče mamice :bravo:

(odgovor članu Julijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   aerobika
10.3.2005 9:13:32   
saba
jaz tudi nebi hodila:zmeden:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   aerobika
10.3.2005 9:16:06   
taška30
Hm, ne vem, jaz sem hodila na navadno aerobiko do cca. 10 tedna, dokler nisem fasala celodnevnih slabosti. Sem vprašala G, pa je rekla, da če se v redu počutim, lahko. Ne pa preveč poskakovat!
LP :rozica:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aerobika
10.3.2005 9:23:08   
taška30
V moji knjigi o nosečnosti piše, da splava v 1. trimesečju nikakor ne morejo povzročiti telovadba, spolni odnosi in dviganje bremen, pač pa v veliki večini nastane iz genetskih razlogov. Meni se zdi to smiselno glede na to, da je tvoja pikica zdajle velika manj kot cm.
Je pa to samo moje mnjenje, prosim.
Jaz mislim, da ti telo samo pove, da moraš nehat migat, npr. če te kaj špika, vleče tam spodaj, si zadihana, se ti vrti med telovadbo...takoj nehat!!!

LP, Taška

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   aerobika
10.3.2005 9:23:52   
Aly
Sicer je popolnoma odvisno od tvojega počutja....Gibanje načelno ni prepovedano..... Sama sem pred nosečnostjo aerobiko vodila, vendar sem takoj prenehala, ko sem zvedela, da sem noseča...namreč vedno sem delala zelo intenzivno in sem se bala pregretja....
Če se boš v redu počutila, ti po treh mesecih, priporočam lažjo klasično aerobiko (za nosečnice). Po treh mesecih sem sama začela ponovno z rahlim tekom, ki pa se je zatem počasi spremenil v hitro hojo, zatem bolj počasno, na koncu pa sprehod ;) . Poslušaj svoje telo :angel:

LP

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   aerobika
10.3.2005 9:36:02   
Julijana
pri meni je mogoče "problem" ker se dobro počutim (razen špikanja in napenjanja po trebuhu) spoloh med samo vadbo ne čutim nobene spremembe, verjetno pa bom zmanjšala trebušnjake, nimamo nič skakanja in tudi preteramo se ne, v kolikor bom nadaljevala pa bom pri kakšni vaji raje naredila po svoje. Naša vaditeljica je rekla da se odsvetuje tretji in četrti mesec, naj pa se še pozanimam. V glavi se mi pa tako ali tako vrti pri hitrih premikih, gor-dol, odkar se zavedam kaj je to, imam namreč nizek pritisk že od nekdaj.

Hvala za vse odgovore!
LPJ:sloncek:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   aerobika
10.3.2005 12:04:10   
Dari

Jaz hodim normalno na aerobiko ves cas. Prepisala sem se le v manj intenzivno skupino, tako da ni kakšnih poskokov... Mi pa telovadba zelo paše in tud mali se nič ne pritožuje ;) Vaditeljica pa mi je rekla, da do 5 meseca lahko delaš vse normalno, brez da se šparaš, po 5 mesecu pa odsvetuje vaje za zgornje trebušne mišice in vaje pri katerih bi morala ležati na trebuhu.

Veliko veselja ob:kuza:

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   aerobika
10.3.2005 12:40:41   
Anonimen
Ali pa probaj s pilatesom...sam moraš tud povedat, da si :nosecka:

(odgovor članu Julijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   aerobika
10.3.2005 14:34:59   
Janika
...glede na to da sem bila vaditeljica aerobike, ne priporočam klasične aerobike.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   aerobika
10.3.2005 20:56:59   
Aly
Zakaj pa ne, Janika ? Visoko intenzivne vsekakor ne, prirejene nosečnicam pa vsekakor (izvajajo jo npr. v Štorklji, v Aerofitu Kranj itd.) ...Moje mnenje je, da je step aerobika manj primerna.....Če je ženska fit in se dobro počuti ni problema...Paziti mora le na nevarnost pregretja ploda.... Mi smo na našega sončka zelo težko čakali, in pred zadnjo nosečnostjo sem imela probleme, zato sem raje takoj nehala, še posebej, ker sem kot vaditeljica delala zelo intenzivno (si nisem znala postaviti meje :)- )

LP9nebesa

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   aerobika
11.3.2005 7:45:44   
Janika
Aly, govorila sem o klasični aerobiki in ne o prirejeni nosečnicam, se manj pa step aerobiki...

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?