Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spet nekaj o prestavitvi menstruacije 4.9.2008 12:45:04
|
|
|
|
Naja30
|
Ko sem si prestavljala s tabletkami, sem jih pojedla do tistega dne, ko sem želela prestavit oz. 2-3 dni prej sem nehala, ker sem M dobila vedno po 2-3 dneh nehanja jemanja.
|
|
|
|
RE: spet nekaj o prestavitvi menstruacije 4.9.2008 13:08:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Ko sem si prestavljala s tabletkami, sem jih pojedla do tistega dne, ko sem želela prestavit oz. 2-3 dni prej sem nehala, ker sem M dobila vedno po 2-3 dneh nehanja jemanja. Isto.
|
|
|
|
RE: spet nekaj o prestavitvi menstruacije 4.9.2008 13:27:39
|
|
|
|
mojamura
|
nehaš jemati, pri sexu ne paziš in če ti rata tudi ne bo menstruacije....hahahaha sorry ampak nisem si mogla kaj
|
|
RE: spet nekaj o prestavitvi menstruacije 4.9.2008 19:55:44
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Ko sem si prestavljala s tabletkami, sem jih pojedla do tistega dne, ko sem želela prestavit oz. 2-3 dni prej sem nehala, ker sem M dobila vedno po 2-3 dneh nehanja jemanja. Isto. Tako ja. Ne pojest cele škatlice!!!! Samo toliko, kolikor bi rada prestavila. Koliko lahko pa največ prestaviš pa ne vem. Da bi bila pa kar 2 meseca brez menstruacije pa Mene je strašno bolelo, ko sem si jo prestavila. Sem imela grozno boleče krče. Mi je bilo žal in sem se zaklela, da ne bom nikoli več prestavljala. lp
|
|
|
|
RE: spet nekaj o prestavitvi menstruacije 8.9.2008 0:06:32
|
|
|
|
anja19
|
najlepša vam hvala..zdaj grem lahko brez skrbi na dopust
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?