pijja
|
eto,jaz sem pa ena tistih trapastih mam,ki svojega otroka peljejo na RBD....pa kaj to,celo zraven sem šla ,pa celo mal sem pojokcala od ganenosti,pa danes sem svoji hčeri za rojstni dan naredla tudi torto z logotipom RBD.... IZVIRNO SPOROČILO: TaRe* eto,jaz sem pa ena tistih trapastih mam,ki svojega otroka peljejo na RBD....pa kaj to,celo zraven sem šla ,pa celo mal sem pojokcala od ganenosti,pa danes sem svoji hčeri za rojstni dan naredla tudi torto z logotipom RBD.... ja,vesela sem ,da sem ji izpolnila to željo,pa užitek je blo gledat njo in ostale najstnike na koncertu,kako so uživali,kaj so doživljali...pa čisto razumem to evforijo.....celo bolj mi je jasno,da otroci obožujejo te rbdjevce,kot pa smo mi skupine tistega časa.....mi smo poslušali samo muzko,celo videospotov je bilo precej manj,kot jih vidi mladina danes..........junake iz RBD pa mularija spremlja 5 dni v tednu,po eno uro...o vsakem izmed članov skupine(igralcev v seriji) vedo vse..,poznajo njegove navade,želje ljubezni,probleme....tako rekoč živijo z njimi.....,potem pa jih kar naenkrat vidijo 5 m stran od sebe .Glede na starost pa,so tudi bolj naivni in verjamejo tudi besedam....najboljša publika na svetu ste,ljubim slovenijo,vrnem se kot turist,ker ste tako krasni.......,ja,vse to smo slišali na koncertu.... ...najbolj pa sem bila presenečena,kako mularija razume in govori špansko....razumejo vse in celo odgovarjali so v zborčku,da ne govorim sploh,da 3/4 pesmi seveda znajo na pamet. Bravo tare potem si uživala moja pikica je pa še sedaj polna vtisov s koncerta...kar ne more nehat . ma naj uživajo dokler lahko...še prehitro bodo morali odrasti Vidiš pa je združeno prijetno s koristnim,poslušajo,delajo stvari ki so jim všeč,pa še španščina jim laufa