|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: še ena čist frišna nosečka
5.9.2008 9:56:18   
5ra_28
No, super. Zdaj pa se kar naroči. Najprej te bodo vprašali po zadnji menstr., potem pa ti dali datum. Čestitke še enkrat, pa kar mirno dalje!

Končno smo trije:)

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.9.2008 12:19:43   
bastian111
Čestitke tudi z moje strani. Uživaj v nosečnosti in se pusti razvajat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.9.2008 13:15:48   
lala28
Tudi jaz ti čestitamuser posted image user posted image user posted image !!!

Po mojih izračunih sem tudi jaz v 5 tednu, danes sem se naročila pri G datum pregleda pa imam 6.10.

Jaz pa imam večje probleme s tem, kdaj povedat domačim in prijateljem, malo se bojim, da bi bilo kaj narobe, če bi se prehitro veselila!user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.9.2008 13:21:20   
5ra_28
lala28, midva z mojim sva moji mami povedala takoj, že zaradi tega, ker potem več nisem nič težkega dvigovala, pred tem pa sem ji zlo dost takih reči pomagala. Ostalim domačim in prijateljem pa šele po nuhalni.

Končno smo trije:)

(odgovor članu lala28)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.9.2008 13:33:49   
lala28
Naju že vsi tak gnjavijo, da naj nekaj naredimauser posted image , da bi sedaj najraje vsem takoj povedala, pa še tak strašno sem veselauser posted image user posted image , da bi to delila z vsemi!

Verjetno pa bom kar do prve slikice počakala, če bom zdržala.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.9.2008 11:38:21   
pilotina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam vsem trem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lala28)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.9.2008 11:46:51   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Čestitam!
Ja, mene je bolel križ. Kot preden bi dobila M. Zdaj sem 10t nos. in me še vedno boli. user posted image

Ja, mene je tudi tako bolel križ, pa še trebuh zraven.

Čestitam.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.9.2008 19:38:07   
girly
Ojla!

Najprej iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v 7.tednu pa me poleg vseh ostalih znakov tudi v hrižu zbada, tko da je po mojem ok to

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.9.2008 14:04:41   
klavdiy4
user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ... tudi mene je na začetku bolel križ...

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?