Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 5.9.2008 9:56:18
|
|
|
|
5ra_28
|
No, super. Zdaj pa se kar naroči. Najprej te bodo vprašali po zadnji menstr., potem pa ti dali datum. Čestitke še enkrat, pa kar mirno dalje!
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 5.9.2008 12:19:43
|
|
|
|
bastian111
|
Čestitke tudi z moje strani. Uživaj v nosečnosti in se pusti razvajat.
|
|
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 5.9.2008 13:15:48
|
|
|
|
lala28
|
Tudi jaz ti čestitam !!! Po mojih izračunih sem tudi jaz v 5 tednu, danes sem se naročila pri G datum pregleda pa imam 6.10. Jaz pa imam večje probleme s tem, kdaj povedat domačim in prijateljem, malo se bojim, da bi bilo kaj narobe, če bi se prehitro veselila!
|
|
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 5.9.2008 13:21:20
|
|
|
|
5ra_28
|
lala28, midva z mojim sva moji mami povedala takoj, že zaradi tega, ker potem več nisem nič težkega dvigovala, pred tem pa sem ji zlo dost takih reči pomagala. Ostalim domačim in prijateljem pa šele po nuhalni.
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 5.9.2008 13:33:49
|
|
|
|
lala28
|
Naju že vsi tak gnjavijo, da naj nekaj naredima , da bi sedaj najraje vsem takoj povedala, pa še tak strašno sem vesela , da bi to delila z vsemi! Verjetno pa bom kar do prve slikice počakala, če bom zdržala.
|
|
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 12.9.2008 11:38:21
|
|
|
|
pilotina
|
čestitam vsem trem
|
|
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 12.9.2008 11:46:51
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Čestitam! Ja, mene je bolel križ. Kot preden bi dobila M. Zdaj sem 10t nos. in me še vedno boli. Ja, mene je tudi tako bolel križ, pa še trebuh zraven. Čestitam.
|
|
RE: še ena čist frišna nosečka 12.9.2008 19:38:07
|
|
|
|
girly
|
Ojla! Najprej iskrene čestitke Jaz sem v 7.tednu pa me poleg vseh ostalih znakov tudi v hrižu zbada, tko da je po mojem ok to
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?