|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj jejo sami
4.9.2008 7:13:53   
veselje07
pozdravljeni,

sin je star 19mesecev in še kar noče jesti sam....zna že ker včasih (malokrat) se mu zazdi in je sam...drugače jaz mislim da bi bil raje lačen kot da bi se potrdil in jedel sam...še vedno ga hranimo
problem je najbolj v tem da ko se ga posedi za mizo, sedi par minutk na miru potem bi pa šel ven iz stola in ga vse drugo zanima kot hrana in pol po možnosti š letamo za njim z žlico

kaj naj po vašem mnenju storimo?...me že malo skrbi

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj jejo sami
4.9.2008 7:20:38   
Volga
Če je zdrav in normalno rejen, ga pusti pri miru in za božjo voljo, ne letaj za njim z žlico user posted image  Ko bo lačen, bo že jedel.

(odgovor članu veselje07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 7:58:08   
aluš
Po mojem je fantiček prišel v obdobje, ko ga vse drugo zanima bolj kot hrana. In če že itak ni kakšen hud jedec, je potem to to.
Kakor se spomnim smo tudi mi imeli obdobja, ko ni imel obstanka za mizo, kaj šele, da bi nesel v usta več kot tri žličke. Ja, ker ni imel nič preveč kg, sem ga najprej pustila, da je tiste tri žlice pojedel, ko sem pa videla, da bo "Štartal" od mize, sem mu pa hitro začela nekaj razlagat, da sem ga zamotila, pa do konca nahranila (jaz).
Saj je potem to minilo. V bistvu sploh ne vem kdaj, ker se s tem nisem ne vem kaj obremenjevala.
Danes je sam, kljub tej kao nevzgojni metodi (samo saj otroci niso psi, da jih bomo skoz dresiral tako, kot v knjigi piše).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 8:28:32   
nežka
Ko bo star 20 let, bo sigurno že znal sam jesti user posted image . Ne sekiraj se koliko je star, bo že, ko mu bo sedlo.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2008 8:57:52   
Andra
Tisti otroci, ki so v jaslicah, znajo zelo hitro sami, ker posnemajo druge. Tisti, ki so pa doma, je pa to nekoliko kasneje, ker jih vedno hranijo mame...

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2008 9:03:59   
TiaSara
Ah, niti vrtec ne dela čudežev. Otroci imajo svoj tempo. Naš je začel jesti sam že pred prvim letom, ko je šel v vrtec je že lepo jedel. Sedaj pa je že eno leto v vrtcu, pa si copatkov še vedno ne zna obuti samuser posted image . Pa bo že, ko bo čas.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2008 9:22:19   
Anonimen
anej je star 16mes in se že "trudi" sam kake tri mesece. se pravi pravilno nosi v usta z žlico, vendar mu jaz pomagam drugače jemo 2h. tak da mu vedno dam žličko on je z svojo jaz mu pa občasno pomagam in gre. ko se pa nam mudi pa ga nahranim jaz.user posted image

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 11:11:31   
Naja30
Naša je stara 21m in ima ravno zdaj to obdobje letanja stran od mize, ker jo vse druga tako zanima. Ker ima kil dovolj, je ne silim s hrano, ampak ji pustim npr. kosilo in kasneje dam, ko je res lačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2008 10:42:43   
lonja
Naša je začela sama jest kmalu po prvem letu, je hodila v privat varstvo in na začetku je bilo tam 8 otrok in je morala varuška kar malo pospešit vse skupaj. Tako da smo imeli kar srečo user posted image .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.9.2008 14:33:54   
frutka_
Naš je pri letu dni že lepo sam jedel. Nobene packarije. NIČ. Zdaj pri 4-ih je slabše kot takrat.user posted image  Seveda gosto hrano, ki ne pada iz žlice. Recimo pire, puding,... Imel pa je tisto posebno žličko in vilčko od Chiccota, ki je prilagojena otroškemu prijemu.

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.9.2008 14:35:08   
frutka_
Aha, z žlico jaz tudi nisem letala za njim. V stolčku je lepo sedel in bil privezan.

Neposredna povezava do sporočila: 11
13.9.2008 12:51:21   
*lenc@*
naša pri 13m hoče sama jest in je ne pitamo, vačs je pa tako po tleh da... ampka je ne omejujemo, naj je sama.Drgač pa že prav lepo je, odvisno tud kaj ji damo.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.9.2008 16:04:32   
maya2
Naša je začela jest sama kmalu po 1. rojstnem dnevu, sploh ni hotela jesti če smo ji mi dajaliuser posted image , je pa vedno lepo jedla ni packala, ima pa tudi obdobja, ko pač noče sedet pri miru pa teka sem in tja vmes pa mal vgrizne.... user posted image ja če se pa toooooook dogajauser posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?