@@@@
|
Zdravo, v bistvu bom svojo "zgodbo" napisala samo zato, da bom prebrala kakšno mnenje o celotni zadevi. Približno leto in pol nazaj sem spoznala precej starejšega moškega (25+), s katerim nisem imela kakšnega namena, le kakšen seks. Tekom mesecev druženja in pogovorov sem razvila določena čustva, čeprav so bili izlivi čustev najprej na njegovi strani. On živi s svojo "bivšo" ženo (je poročen in samo živita skupaj - z njo pa ne spi, ker sem že bila pri njem v stanovanju) ter odraslo hčerko (ki je po njegovem edini razlog, da sploh še živijo vsi v skupnem stanovanju - češ, če bi se ona odselila, bi že prodala stanovanje in šla vsak po svoje) in prvi je omenil, da bi šla živet skupaj, vendar je po tem, ko sva se začela resneje dogovarjat in ogledovat stanovanja, našel 1000 in 1 razlog, vedno ga je kaj motilo ali pa je bilo predrago, čeprav sva naredila nekakšen izračun, do katere vsote bi se izšlo. Ker je celotna situacija zame postajala čedalje bolj napeta - domov ga nisem mogla kar pripeljat, pri njemu itak obiski niso izvedljivi, srečanja so bila omejena zgolj na kavah, sobah... in ker se zadeva okoli stanovanja nikamor ni premaknila, sem se odločila in zadevo prekinila. Kljub njegovim obljubam, da bo kmalu. Nisva se videla že 3 mesece, slišala vsaj 1 mesec, on pa vztrajno piše SMS-e, kot da se ni nič zgodilo. Na klice se ne odzivam po tistem, ko sem povedala, da to nikamor več ne pelje. V glavnem, zanima me samo, če bi z njim ostala, bi se kdaj tako opogumil in odšel - od žene/živet z mano/ali katero drugo... - karkoli. V preteklosti je imel več daljših zvez, vse pa so temeljile na njegovih obiskih pri partnerkah, ki so imele svoje stanovanje, medtem ko ga jaz še nimam. No, baje tudi ni nikjer premišljeval, da bi s katero drugo živel, z mano pa... Pa še to: Gre za najem stanovanja. Razlog njegovega "neimetja" denarja je, ker je pred leti finančno podprl svojo drugo hči, ki ne živi več doma in ima uspešen salon. Njegova hči, ki živi doma, me pozna, prav tako vsi njegovi prijatelji. Saj drugače sva se čisto super razumela, tudi vikende sva preživljala skupaj. Dvomim, da bi se z mano pogovarjal ob večerih, ko so bili vsi doma, medtem ko je hodil po stanovanju, če bi hotel partnerki kaj prikrivati. Saj ni tako grozno, kot se mogoče zdi in ga ignoriram, res pa se večkrat zalotim ob misli, kaj pa če...
|