|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat ginekolog
3.9.2008 11:32:05   
pejka
Živjo!

Zanima me če mi lahko priporočite kakšnega dobrega ginekologa/ginekologinjo, h kateremu bi šla na samoplačniški pregled.
Imam namreč zelo neredne menstruacije, občasne bolečine v jajčnikih, ciste na jajčnikih, lene jajčnike in s tem tudi nimam ovulacije. Ginekologinja mi je delala UZ in je rekla da mi bo dala tablete za spodbujanje ovulacij. Pri njej je vedno totalna gužva in se mi zdi da me vedno skuša zelo na hitro pregledati in enostavno nimam časa za kakšna vprašanja. Sedaj pa bi jaz rada šla še h komu na pregled, za drugo mnenje. Pa da bi lahko vse vprašala kar me zanima ( če bi bilo pred spodbujanjem ovulacije potrebna še kakšna preiskava).

Že vnaprej hvala lepa za odgovoreuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat ginekolog
3.9.2008 13:28:41   
fragola
Dr. Merlo, Postojna

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2008 13:31:57   
spelka12
dr. Ribič-eva na Bledu

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2008 13:57:30   
METULJ1
dr. Klara Mihelič - Ljubljana-Črnuče

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 17:41:07   
ANABOJAN
takole jaz hodim k dr. Možini, v leonišče in pa privat. začela sem privat, ker pa imam težave sem se uspela prerinit še tako da je moj ginekolog še v leonišču.
Naročiš se lahko pri njemu za privat in sicer v lj bežigrad, center za ginkološko in perinatalno diagnostiko; celovška 93, lj
naročiš se lahko vsak dan (ti odzivnik pove ure) na 040 347 033.
So full prijazni, vedno si vzame čas. Običajno takoj na vrsti. Še nikoli nisem čakala več kot dva tedna, običajno dela v ponedeljkih popoldan.
Vse skuapj z brisom in pregledom stane 70 E. Nimajo pa na (plačila) kartico, bankomat je v bližini stavbeuser posted image .
Dobro odpravi.
ana

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 18:13:42   
pejka
Full vam hvala za odgovore!

Sej v bistvu bi jaz rabila bolj samo pogovor. Mi je moja ginekologinja delala v roku pol leta trikrat UZ, pa mi vedno samo reče da je z rodili vse b.p. in da nimam ovulacije. Pa da mi bo dala tablete za spodbuditev. Mene zdej samo žuli to, da me ne pošlje na nobene preiskave naprej. Mogoče pregled hormonov? Mi je dala pregledat samo za ščitnico in je vse v redu. Menstruacijo imam pa čist zmešano (28 - 45 dni). Ta mesec sem dobila 28 dan teno rjav izcedek (čisto malo vsak dan) in po enem tednu je zdaj sveža kri, vendar samo nekaj kapljic na dan, še to predvsem ko grem na stranišče in se napenjam (na blato). Kaj bi to lahko bilo ne vem, samo mi je pa full smotano klicat zopet mojo gin. in ji povedat za težave ker mi bo spet rekla da je z rodili vse v redu ( mam tak filing kot da sem že hipohonder).

Sorry, mal sem zašla s teme...

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2011 11:47:35   
kancilja
Pozdravljene!
Zanima me glede na vaše izkušnje...
Ali je bolje se naročit v Lj, ali vseeno na Bledu pri dr.Ribičevi glede endometrioze, diagnostike, drugega mnenja?
Koliko stane samoplačniški  pregled na obeh koncih...
Informativno me zanima, preden pokličem.
Hvala!

(odgovor članu pejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2011 8:26:19   
twayla
hoj
jaz absolutno priporočam dr.Colja-Lovšin v LJ, Bežigrad.

(odgovor članu kancilja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!