Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 22.9.2008 8:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
2 meseca
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 22.9.2008 12:36:57
|
|
|
|
Taddy78
|
Od sinovega rojstva sexava brez zaščite, pa se še sedaj ni prijelo, torej bo počasi že 3.leta
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 23.9.2008 10:37:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
Kako naj odklopim, če pa sestro že sprašujejo, če je res da sem noseča, moj dobiva maile, če bomo res zibali, jaz pa nič ne vem o tem. Sicer je pa komaj 4. krog in čakam na m. ali ne m.
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 23.9.2008 15:15:49
|
|
|
|
M1987
|
Mi delamo prvič na in to bo kmalu že 8 mesecev ne vem zakaj noče priti k nama, pa tako se ga veseliva Se boji zime? Pač včasih že skoraj obupaš, pa se spet nekako postaviš in greš naprej, dokler spet ne pride Upamo, da bo čim prej sreča tudi za naju s
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 24.9.2008 9:38:33
|
|
|
|
mojmaček
|
Pri nas je drugič bilo malo stresno, ker smo imeli prvič splav in smo komaj v 4 mesecu zanosili. Zdaj pa avgusta, ko sma se začela komaj pogovarjat če bi mi tut meli še enega dojenčka, ko so pa sosedovi dobili in je bil Jan tak navdušen, tak mimogrede, sploh si nisva mislila in tak da sem bila prijetno presenečena in kar malo šokirana. Res še zdaj ne morem verjet. Manj se ženeš za to bolj in hitreje se prime po moje.
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 1.10.2008 16:08:38
|
|
|
|
lololela
|
evo ene nove na forumu (ne čist-berem ga že dolgo )..najin bo star kmalu 10 mesecev, pa bi rada imela še enega...dva kroga sta že mimo, zdaj smo sredi tretjega...bomo videli, če nam bo ratalo...
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 2.10.2008 21:17:21
|
|
|
|
bjondi
|
Pri nas pri prvi nosečnosti ratalo v tretjem krogu... Sedaj pa spet delamo na tem in upava da v tretje rata...
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 2.10.2008 22:12:24
|
|
|
|
loveforever
|
obakrat v 9 krogu
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 3.10.2008 10:55:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mi bomo pa verjetno zibali zdaj, po 4 krogu
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 3.10.2008 11:00:08
|
|
|
|
SKORPY
|
pri nas smo se trudili samo en krog in danes je test pokazal da sem
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 3.10.2008 20:16:47
|
|
|
|
ANABOJAN
|
laporoskopijo sem imela 8.8.08. menstr. 2.9. in zdej čakam če smo mogoče noseči. Po kolikem času ti je po laporo uspelo zanosit ? (enako PCO in Endoetrioza, sicer manjša žarišča, a baje ni važna razčirjenost, baje ima lahko manjša endome. večje težave, kot bolj razđirjena...) hvala lp ana
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 0:02:19
|
|
|
|
sasa84
|
Saj ni važno koliko časa se trudiš - vsakič, ko ne uspe, je razočaranje. Je pa pohvalno in občudujoče, da pari vztrajajo leta in leta, da dočakajo tisti čarobni plusek. Midva se resno trudiva par mesecev - s tem "resno" mislim to, da je bila želja in odločitev 100% obojestranska in 100% TO JE TO. Prej je bilo "če bo bo, če ne pač ne". Tablete sem nehala jemati lani novembra, nekaj mesecev sva počakala, ker sem jih jemala kar nekaj let, potem sva se pa misije lotila nadvse resno. Pa še vedno nič. In sem že kar malo razočarana. Ampak so mi za vzgled in motivacijo punce (in seveda njihovi dragi), ki vztrajajo in vztrajajo in vztrajajo,...ter, seveda, moji starši, ki so se zame trudili 4 leta Upam sicer, da se nama ne bo treba tako dolgo truditi (čeprav je nadvse lepo). Bojim se, da ne bom dovolj močna...
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 9:47:28
|
|
|
|
tassika
|
Evo nama je prvič uspelo takoj, pa tudi končalo bolj zgodaj, zdaj v druge pa bomo videli, rekla bom tako, ni važno koliko časa bo trajalo, samo da bo zdrav in da se bo normalno razvijal.
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 9:55:19
|
|
|
|
maca8
|
Nama je 1. ratalo takoj. 2. v 10. krogu pa se je žal končalo z SS-om ! Sedaj ponovno veselo in smo v 3. krogu! In upam da nam je uspelo!!!! (bomo videli)
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 10:52:09
|
|
|
|
byanca
|
nama je uspelo po enem letu
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 12:45:21
|
|
|
|
golobica82
|
Ojla! Že nakaj casa vas "prebiram" in sem se le opogumila kaj napisat... Midva delava na otrocicku od zacetka junija... vendar na žalost se nic... Oba si ga zelo zeliva.... Cisto sem zmedena od te zelje... Pijem krvomonico...telovadim..jem veliko bolj zdravo... se pazim vse.... pa se kar nic... Tako da zdaj sem od moza dobila za darilo kuzka, da ne bom tako zalostna... Lep pozdrav vsem....
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 14:26:38
|
|
|
|
PinkaPolonka
|
Prva nosečnost je bila čista agonija in sicer zanositev nato spontani splav...potem cca. 12 mesecev nič in zanositev ter zdravi sinček. Druga zanositev v prvo, celo en teden po zanositvi sem bila 100%, da je to to, ker me je dnevno pekla zgaga. Zaradi neučakanosti sem 5 dni pred pričakovano delala test in je bil +
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 7.10.2008 18:40:16
|
|
|
|
mibi
|
Kko da ne razmišljam in se obremenjujem če si resno želiva oba otroka, delava že 3 mesece pa skoraj vsak dan s.... brez zaščite
|
|
|
|
RE: V kolikšnem času vama je uspelo? 11.10.2008 15:21:04
|
|
|
|
goldie
|
Nama je ratalo po 7. mesecih in ss v 4. tednu,zdaj se pa spet matrava oziroma uživava in delava na tem 5 mesecev pa še nič.Imam pa strah zakaj ss in zakaj ne morem zanositi, res bi rada že videla.Pa vsak mesec preden pride že mislim, da pa sem mogoče . Res bi rada ,pa ne rata zaenkrat samo upam. Pozdravček vsem in upam, da bomo vse ki si to želimo zagledale .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Barvanje lasKako pogosto si barvate lase?2x na mesec (
3%)
1x na mesec (
15%)
1x na 2-3 mesece (
40%)
1x na 3-6 mesecev (
17%)
manj pogosto (
24%)
Število vseh glasov: 287Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!