Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mamica- studentski dom-studentke mamice pomoc 10.3.2005 11:39:28
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Tak je Lucy! Treba jih je privit, ker drugač ni nič! A se gre to za MB? Ker tu so tak babe glupe, da kr kej! Najraj vidijo, da jim prineseš kilo kavice, pol pa kej naredijo! Sam zakaj bi mogli mi revni študenti podkupnine devat za nekaj, kar nam pripada! Ti si lahko na Soum-ovi strani prebereš pravice mamic študentk - imaš vsekakor prednost pri dodelitvi apartmajev zate in za bebico!pa še za ata zraven, če bo z vama!! Poleg tega ti njim povej, da ko imaš enkrat otroka nimajo dohodki tvojih staršev velikega vpliva!Kr mal jih privij, ker babnce itak nimajo pojma o zakonodaji!! Siceer pa mislim, da bi se bolj ko s takimi redkimi primeri mogli badat z onimi ki z lažnimi podatki , vezami ...koristijo študenta dlje kot jim pripada!! in s tem kratijo pravice čakajočih! Tudi če si brucka se jim nikakor ne daj! kar vprašaj še kej nas stare bajte!! Lep pozdrav in sporoči kako boš uredila!
|
|
|
|
mamica- studentski dom-studentke mamice pomoc 10.3.2005 11:45:22
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Sem vidla, da gre za MB sori,prej nisem dobro prebrala. Veš kaj glede na to, da si mamica študentka, bi ti mogoče celo študenta SOUM plačeval! Pozanimaj se, ker jaz sem za nek razpis z njihove strani za subvencioniranje bivanja v študentskem domu za socialno ogrožene primere zvedla šele ko sem bila že proti koncu študija. Baje dajo ven nek razpis na A4 formatu nekam, da se ne vid glih! NO seveda če te kej takega zanima, se pozanimaj!
|
|
|
|
mamica- studentski dom-studentke mamice pomoc 10.3.2005 13:03:12
|
|
|
|
maruškaD
|
Isto dajo vsako leto razpis ven za subvencioniranje bonov (maš mesečno cca. 6000 sit v dobrem, tako da dobiš bone zastonj). pa na otroka ti pripada 5 dodatnih bonov. (ja tut mamica študentka MB fakultete). Lahko ti povem, da ko imaš otroka se dohodki tvojih staršev ne upoštevajo nikjer več. Samo babe so očitno glupe. Poznajo samo primer klasičnega študenta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?