|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate kaksne posebne porodne zelje?
10.3.2005 19:33:58   
pravljica
blagor enim, ki so se imele v tistih trenutkih "lepo"...jaz se pa tolažim da drugič ne more bit hujše
evo, zdaj pa naj bere kateri se da :)- (pa bo čist na kratko ;))
na zadnjem pregledu je blo nekaj narobe na ctg in me je G poslala v porodnišnico, kjer so me seveda zadržali (kdo bi si mislil)...naslednje jutro (po zajtrku) sem padla v šok, ker je G naredil vse splošno paniko, da takoj v porodno rodit (še danes ne vem zakaj)...pol popolnoma brez besed, samo z mojim jokom od šoka, na britje, pa gel, pa "metuljček" na roko...moža niso pustili zraven, ker je ob meni (brez kakšne zavese) nekaj ur rojevala ženska, ki bi jo v tistem trenutku lahko "ubila" (tako se je drla), jaz pa nisem mogla bit toliko časa obrnjena na enem boku...drugega kot z boka na bok nisem smela...pride ena G, mi štora po notranjosti in prereže mehur (me je skor kap, ker nisem vedla kaj mi je steklo po rit, G pa je rekla, da je to "normalno"...hvala ji, ker me je čist potolažla
no, ko ona zraven končno rodi, lahko z njenim dovoljenjem pride k meni možek...11 ur je bil edini človek, ki sva ga uspela videt, ena sestra al babica al kdorkoli, ki je kontroliral ctg...končno se je začelo in rečem možu naj nekoga pokliče drugače bom rodila sama...je šel iskat osebje v sosednjo sobo, kjer so pili kavico, seveda mu niso verjeli, ampak eno je le prepričal naj pride pogledat in potem "o pa res..."Micika"- (ena njena sodelavka) hitro, rodili bomo!...in smo rodili...to je moja izkušnja v MB porodni sobi
malo so porihtali, mene zašili, dojili sva takoj, čez 5 min pa so jo odnesli (proti moji volji) na nočni počitek
razlog iščem samo v tem, da sem pač bol tiho bitje, takrat še prestrašena povrhu, nisem nič spraševala, samo solze so mi tekle...in na koncu sem bla tako tiho, da niso verjele, da je glavica že skoraj zunaj...halooo!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Imate kaksne posebne porodne zelje?
11.3.2005 23:36:07   
ribica.
Joj folk, kaj vse ste ve delale med porodom. Prav zavidam vam. Jaz sem se samo mučila, ker se je mala za 4 ure zataknila čist spodaj.Si lahko mislite kako tiščalo mi je vse dol. Bilo je neznosno, kot nočna mora.Kako božanje glavice, kakšno fotkanje, otrok na trebuhu....??? tega ni blo. Bila je samo misel, dajte mi prosim že tega otroka ven. Z vakuumom, s carskim, ni važno, sam dajte ga že, preden padem skup.

In ja, tudi jaz si želim vse te lepe stvari izkusiti prihodnjič. Sicer pa, samo da je dete zdravo in da smo preživeli.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?