Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:28:54
|
|
|
|
baguSka
|
sej ni bistvene razlike... le da je damijan v ril lajfu (ko ga ne lispajo) mal bl preprost... umetnik...
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:32:20
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja na netu pa nič njegovih slik (damjanovih) Prava figa me pač zanima kakšen je
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:40:13
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja na netu pa nič njegovih slik (damjanovih) Prava figa me pač zanima kakšen je ga boš na jumbotih vidla. nič posebnega.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:41:38
|
|
|
|
Sonnja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Sonnja na netu pa nič njegovih slik (damjanovih) Prava figa me pač zanima kakšen je ga boš na jumbotih vidla. nič posebnega. aja točno.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 21:45:37
|
|
|
|
F*S*M
|
za kaj oz. katero firmo pa je ta reklama?
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 22:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar i povedat, tista dva, ki sta zdaj na jumbo plakatih za nek dvojček ali telefon ali nekaj takega, vmes pa je ena punči, a sta ta dva Cavazza-ta dvojčka ali samo brata? In kako jima je ime? O.K., za enega vem, za drugega ne. Smo že večkrat ugibali, pa nikoli prišli do rešitve. ma itak, da sta dvojčka. imela sta še starejšega brata Kristjana, ki pa je umrl, ko se je ponesrečil na prizorišču snemanja videospota za Miladojko Youneed. Boštjan je bil 3 brat, ki se je ponesrečil. In Sebastijan in Damjan sta dvojčka. Žal pa tud oba pijanca. Vem pa zato, ker je bila moja sedanja soseda z njimi soseda v Rožni dolini dolgo dolgo let, pa vozičke za so si sposojali.ker so imeli pri tej sosedi tud dvojčke. Pa še marsikaj vem, pa ne bom napisala. Ne bom blatila njihovo "dobro" ime.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 2.9.2008 22:58:17
|
|
|
|
Gina
|
Ja, kolk je hecn, sta dvojčka, nista dvojčka.... v bistvu sta hodila na našo oš (seveda da sta dvočka) in kot vsi otroci iz naše soseke sta se igrala pred blokom. Res da ne tolk pogosto kot kdo drug, pa čist brez problema so prenašali, da smo tolkli tenis žogco cele dneve v steno njihove dnevne sobe... joj, kako so lohk to prenašali, sploh mama je bila tako potrpežljiva....to je vse, kar se spomnim. Brat, ki se je ponesrečil je bil nekaj let starejši od njiju. Jaz imam pa lepe spomine, tolk nič zatežena nista bila. Pa luštna sta še zmeri.
|
|
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 3.9.2008 8:03:40
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi A si bla na Poljanah? ja jest tudi
|
|
RE: Brata/dvojčka Cavazza? 3.9.2008 8:07:18
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Boštjan je bil 3 brat, ki se je ponesrečil. In Sebastijan in Damjan sta dvojčka. Žal pa tud oba pijanca. Vem pa zato, ker je bila moja sedanja soseda z njimi soseda v Rožni dolini dolgo dolgo let, pa vozičke za so si sposojali.ker so imeli pri tej sosedi tud dvojčke. Pa še marsikaj vem, pa ne bom napisala. Ne bom blatila njihovo "dobro" ime. 100% j bil brat ki se je ponesrečil Kristjan in ne Boštjan. Kar se tiče pa tega da je sebastijan pijanec pa ne verjemi vse baba kazala baba čula. Sem delala v MGL-ju in verjemi, da NIKOLI ni nastopal pijan. Smo se precej družili tko da ti to lahko kr iz prve roke povem. Sigurno pa se sem in tja napije, to pa brez dvoma. Damijana pa ne poznam več, tko da težko kaj rečem.. .
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2008 9:16:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?