Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 13:56:08
|
|
|
|
Tada
|
Ojla! Zanima me koliko ve vaš partner o vaših prejšnjih zvezah,...-bivših fantih,.............prvem poljubu, seksu. Moj je kar radoveden;....vendar mu nočem povedati kdo je bil moj prvi fant (kdo me je prvi poljubil:)-),......sumi pa enega in ko se srečamo me vedno zafrkava, če je bil on. Jaz pa sem raje tiho, ker prisegam na to:...kar ne veš, ne boli. A sem pa tudi jaz ful radovedna,....in še zdaj ga tu pa tam zaslišujem;), kaj je delal, ko je bil mlad. Pa mi vedno reče, da sem bila njegova prva:zmeden:,.....;....jaz pa v smeh in ga vrašam: a prva žena??? No v bistvu vem koliko punc je imel;...(on zame tudi ve koliko fantov);... v podrobnosti pa ne greva,...... Čeprav me zelo matra firbec, kaj je delal z njimi:grrr:,... On mi pa pravi, da seksal ni z nobeno (ker je bil še mlad):zmeden2: lep dan,...
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 13:58:44
|
|
|
|
viv_
|
Moj mož je moj bil tudi prvi - do sedaj edini - :love:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, sej ne rabjo vsega vedet ;)
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:07:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
me ne zanima preveč, manj veš - boljše je ;) sva s tem opravila že pred enajstimi leti :)
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:09:25
|
|
|
|
Tada
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz za njega približno vem, on pa zame ne. Bi ga razgnalo od ljubosumja, pa raje ne ve.
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:12:29
|
|
|
|
nejcko
|
Midva veva za bivše partnerje drug drugega, ampak tiste bolj osnovne stvari, detajlov pa ne, pa me tudi ne zanimajo. Itak pa je bil moj bolj priden kot jaz, samo on tega ne ve, haha.
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:12:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Splišni, jst tud zanjga vem, on pa zame ne ;)
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:23:24
|
|
|
|
pegy
|
Ja tudi jaz se strinjam z Jano 73:sloncek:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:23:36
|
|
|
|
pravljica
|
moj ve vse detajle...njegov problem, zakaj pa sprašuje...njega bol razganja to, da mene on od prej ne zanima tako ("kao")...he he :hudicek:, pa ga pustim, da sam začne razlagat..."če že hoče"
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:24:46
|
|
|
|
bini
|
nimava teh problemčkov 9nebesa.. jest njegova prva, on moj prvi - in letos bo že 10 let :love:9nebesa
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:36:51
|
|
|
|
Seven*
|
Moj ve cisto vse. Sva bila najprej prijatelja, potem najboljsa prijatelja, nato pa :love:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:38:14
|
|
|
|
Tada
|
:)-:)-:)-.....nato pa prijateljska ljubimca,......
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:41:23
|
|
|
|
Magi*
|
midva veva za bivše partnerje, celo spoznala sva jih (nekaj, ne vseh;))... ni tabu tema, naju pa niti ne zanima pretirano kaj je kdo od naju prej s kom počel. važna nama je sedanjost in prihodnost.
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 14:51:51
|
|
|
|
Nogavička
|
Moj ve skoraj vse.;) L.p.:rozica: Tea
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 15:08:21
|
|
|
|
puri
|
Midva veva kar dost eden od druzga, nisva pa nikol šla prav v podrobnosti,....me tut ne zanimajo:) Sva pa skupaj že od mojega 15-ega in njegovega 16-ega leta, tako da prav veliko itak ni noben čes dal :)-
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 15:24:08
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
se strinjam z albino;)
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 16:31:05
|
|
|
|
Bejba
|
On moj prvi in edini, jaz njegova prva in (upam) edina, skupaj srečna že 13 let :love::love::love:.
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 17:20:02
|
|
|
|
Pupica
|
isto kot Seven. Sva bila najprej prijatelj, tako da mi je na dolgo in široko razložil vse o svojih bivših puncah(he he včasih se mi zdi da še preveč, ker on je že pozabil, da mi je povedal, pa se jaz na kaj spomnim:)-:)-:)- )
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 17:40:44
|
|
|
|
puncica
|
Moj ve skoraj vse o meni, jaz pa tudi skoraj vse o njem:)- Drugač pa v čist čiste detajle pa itak ne greva, ker itak brez veze, zakaj, najina veza je pomembna ne to kar je bilo pred tem.:bravo:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 18:25:06
|
|
|
|
jaz99
|
Jaz vem o njegovih zvezah skoraj da vse on pa o meni le za zadnjo,ker naju je pač moj bivši spoznal, pa ga že to fool boli. Tako da mu nisem nič kej dost razlagala o mojih prejšnih vezah. Pa kaj ga briga. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 18:37:00
|
|
|
|
mujcek
|
midva se poznava že iz vrtca, vedno sva bila prijatelja, zato sva vse stvari že vedela, ko sva postala par; če pa katerega kaj zanima o preteklosti pa se lepo pogovoriva, brez skrivnosti :)
|
|
|
|
Koj ste povedale dragemu? 9.3.2005 19:38:24
|
|
|
|
lefairyon
|
midva veva za vse partnerje s kateirmi sva bila...sicer pa je moj lubi prvi s katerim sem uživala čar ljubljenja tako da tisto prej kar sem s kom imela niti ni tako začinjeno:)...sva pa velikokrat odprla zemo na bivše tako da pri nas to ni tabu...je pa lepo če par ve o njuni preteklosti...to je moje mnenje...kar je bilo prej ni važno saj ste zdaj s svojimi partnerji in ne z bivšimi...a ne?;) lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?