|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 13:41:39   
borisg
Pozdravljeni.

Zanima me, kakšne izkušnje imate z avtosedeži. Ali je bolj primerno kupiti recimo Concord avtosedež, ki naj bi bil od 0-4 let ali najprej lupinico, pa potem pravi avtosedež? Imava namreč mesec staro hčerko in se ne moreva odločiti niti katero znamko, niti to ali lupinico ali avtosedež, ki bi bil uporaben dalj časa. Zelo bi bil vesel nasvetov, saj se mi ne zdi pametno kupovati na vrat na nos. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 13:43:47   
Mina1
Maxi Cosi Cabrio (lupinico), definitivno najprej lupinico;), potem Maxi Priori, nato pa Maxi Rodi.

Izdelki kotirajo zelo visoko oz. so bili ocenjeni kot najboljši in varni. Mi smo izredno zadovoljni in imamo vse iz te linije, tudi voziček.

pa-pa Mina1:)

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 13:54:49   
_nina
absolutno najprej lupinica, potem se pa strinjam z Mino1.Mi imam MAXI COSI!!!

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 15:23:02   
Annny
Mi imamo trenutno lupinico Concord Baboo X-Line, ki je najprostornejša med vsemi lupinicami.
Zdaj bomo kupili avtosedež Roemer TS Plus Highline 9-18 kg.
Kasneje pa Roemer Kid.
Za nas je to troje najboljša izbira:love::)

LP

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 16:52:24   
*maja
Definitivno Concordovega Ultimaxa :bravo::bravo::bravo:

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/2366/?WSHOP=18169051d86a49ef4331e2dc1211b0e4

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 17:36:40   
Anonimen
Mi smo imeli najprej lupinico Maxi Cosi Cabrio-do 8 meseca.
Potem smo kupili Römer King TS Plus (od 9-18kg).

(odgovor članu borisg)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kateri avtosedež?
9.3.2005 21:14:18   
taca
Tudi jaz priporočam najprej lupinico, ker lahko otroka še kam neseš z njo, potem pa Ro¨mer TS king Plus od 9-18 kg.
Tud midva sva hotla kupit Concord Ultimax, pa nama ga je v sončku odsvetoval. Je rekel, da je do kakih 10 kg idealen, potem pa ni več praktičen.

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kateri avtosedež?
10.3.2005 8:47:49   
brbra
No mi pa imamo ultimaxa in sedež je zelooooo praktičen:bravo:
Kupili smo ga pri 1,5 meseca, ker je bila lupinica pretesna:hudicek:Ko bomo dovolj močni pa hop na drugo stran in po 10 mesecih oz. 9 kg postane ta sedež še veliko udobnejši in praktičen za uporabo, ker se obrne smer vožnje:love: Mi bomo tudi za naslednjega bimbolinota vzeli ultimaxa:bravo:

lp brbra:sloncek:

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kateri avtosedež?
10.3.2005 8:54:11   
Lenny
Midva sva se odločila najprej za lupinico in kasneje za Roemerja. Upoštevala sva nasvet, da je potrebno čim dlje vztrajati pri vožnji z lupinico, se pravi, da je otrok obrnjen nazaj. Razlog je v tem, da mišice in kosti še niso dovolj razvite, da bi otroka pri vožnji naprej lahko dobro zaščitili. Za sedež od 0 do 4 let se nisva odločila zato, ker sva dvomila, da lahko v tako dolgem obdobju nudi optimalno zaščito, ker je preskok v velikosti in razvoju otroka previsok.
Zato smo zdaj v drugem sedežu, drugo leto pa sledi tretji iz katerega bo na koncu nastal le še jahač.
Lp :)

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kateri avtosedež?
11.3.2005 12:45:51   
A.
Definitivno lupinico. pol pa lepo po vrsti prek tistega 9-18 kg na 15-36 (Roemer ali Maxi-cosi).
Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da ne boš čist nič prišparala. Tudi midva z možem sva kupila sedež 0-18 kg in kosva ga namontirala v avto ... Groza. Pol smo pa na vrat na nos hiteli še po lupinico. Slabost teh sedežev je tudi v tem, da imajo pasove nižje kot tisti 9-18 in ga je naš tamali že pri 18 mesecih prerastel (je pa res, da so njegove mere na vrhu krivulj). Pa vseeno.
Dosti zdrave pameti pri izbiri in LP!

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kateri avtosedež?
12.3.2005 22:04:04   
polona2
Lupinico smo imeli Maxi Cosi Cabrio in ker smo bili z njo zadovoljni, smo kupili Maxi Cosi Priori XP, meni se zdi pametno, da se pri stvareh kot je varnost otroka, ne gleda na ceno,
pa ne da bi sedaj razmetavala denar, pač ne hiti, počakaj na kakšno akcijo, poglej na Ebay.de ali pa Spielparadies.de, tudi v Toysrusu imajo akcije lupinic in avtosedežev, lp!

(odgovor članu borisg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?