|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trio paket pri Siolu?
1.9.2008 14:22:30   
orhideja75

doma se že nekaj časa odločamo, da vzamemo hitrejši internet. zdaj pa že nekaj časa gledam reklamo pri siolu za Trio paket. in me zanima, če katera že ima to? kakšne spremembe to prinese? ali lahko obdržiš stare številke?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trio paket pri Siolu?
1.9.2008 14:42:19   
aluš
Mi smo šli lansko poletje na to varianto. Prej smo imeli navaden telefon in "ta počasni internet", ki smo ga plačevali po impulzih. Vsak mesec je bilo za 50 eur telefoskega računa, pa komaj kaj smo bili na internet.

Staro številko smo obdržali, vendar smo morali počakat cca 3 tedne, da so naredili preklop iz telekom na siol omrežje. Pa potem so nas pezgodaj odklopili, pa narobe priklopili in nič ni delalo. En dan sem porabila, da sem jih napizuser posted image .... na Telekomu, potem so pa uredili. Od takrat (1 leto) nismo imeli še nobenih težav. Zdaj imamo račun slabih 50 eur, internet dela super, TV tudi. Zadovoljni.

Je pa tako. V našem koncu smo bili veseli, da smo se lahko priklopili na Telekom (pred lanskim poletjem tudi tega nisi mogel dobit), T-2, Amis ipd. k nam ne vleče. Tako, da itak nismo imeli nič za izbirat.

< Sporočilo je popravil aluš -- 1.9.2008 14:43:43 >

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2008 14:51:19   
2 Sraki
Aluš, a imate to preko optičnega kabla ali preko klasičnega telefona. No zanima me, ker pri nas optika še ni možna in bi si tudi radi uredili vso stvar.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 14:57:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2008 15:10:02   
bumerang
Ni.
30€ je samo za optiko. A niso svinje, no. Privilegiranci imajo možnost optike, manj jih stane pa še prenosnik dobijo šenkan zraven.
Kot da smo sami krivi, če pri nas še ni optike, grrrrrr.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2008 15:12:55   
Kerensa*
Pokriti morajo stroške izgradnje optičnega omrežja, zato sedaj na tem območju z akcijami privabljajo nove naročnike, stare pa prepričujejo, da poleg telefona vzamejo še Internet in televizijo... prenosniki so pa najverjetneje kompenzacija s kakšnim podjetjem, ki je njihov plačilno nesposoben dolžnik - in so jih vzeli v račun. user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2008 15:46:37   
BarbaraO
Tudi mi smo lani vzeli Trio, ki ga plačujemo fiksnih 40 eur/mesec (za 2 mbit/s). Prav tako nismo imeli druge izbire, ker smo na zelo odročnem koncu. Lahko jih kar pohvalim - tudi če je bil problem, so ga poskušali v čim krajšem času odpraviti. Se mi pa zdi, da bi se lahko počasi že malo pocenili.

Če imaš 3 sončke, dan ni nikoli oblačen :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 18:04:55   
Sulfinija
Tudi midva imava trio paket pri siolu.Internet,kabelsko in telefonijo imamo pa optiko.Na mesec plačujema pa 35eurov.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2008 19:16:27   
Anonimen
Mi2 imava tudi trio in plačujeva 38€ na mesec. Kako različne cifre za isto stvar. Res pa je, da smo na takem koncu doma, da druge možnosti nismo imeli.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2008 7:45:16   
aluš
2 Sraki

Objave: 919
Status: odsoten Aluš, a imate to preko optičnega kabla ali preko klasičnega telefona. No zanima me, ker pri nas optika še ni možna in bi si tudi radi uredili vso stvar.

Ej, se ne spoznam na te zadeve prav nič. Ampak sem skoraj 100%, da je navaden kabel. Ker nam na začetku zato ni delal, ker je en delavec Telekoma narobe kabel "vtaknil" v omarici. Mi smo Bogu za hrbtom, bomo po moje še 100 let čakali kaj bolj naprednega (in cenejšega). Ampak vsaj da je. Saj 50 eur ni tak grozno, ker res v redu dela, pa na TV je dost programov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2008 7:51:48   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: meteor

Mi2 imava tudi trio in plačujeva 38€ na mesec. Kako različne cifre za isto stvar. Res pa je, da smo na takem koncu doma, da druge možnosti nismo imeli.

Niso tok različne, ampak imajo neko finto popustov, glede na to koliko let si že pri njih. Mi smo že z njimi najprej z ADSLom 3 leta, pa sedaj že 2,5 let s Triom.

Ma problemi so in verjetno bojo. Mi smo pred dvema tednoma namreč kr cel teden bili brez vsake trohice življenja - komunikacijskega. Pa smo gnjavili pa gnjavili pa je vse kar je bilo od njih..."naši serviserji že itak delajo po 12 ur na dan". No po tednu in pol se je lepega sobotnega jutra...zgodaj zjutraj prikidal en serviser in rekel modem je hin in ga menjal. Ampak še 3 ure po tistem ko je šel sem mogla spalnico luftat, ker je tok smrdel, kot da že 10 dni ni videl ne tuša ne sveže majice.

Malo kritike mora bit, ker sem bila fuuuuuulllll jezna na njihuser posted image user posted image user posted image . Pa že 2 meseca prej je bilo tako, da ni mogel več kot cel mesec nobeden noter klicat, sam ven se je dalo. Njihov komentar.....žal ne vidimo vašega modema.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2008 7:53:34   
orhideja75

mi naj bi imeli s tem dosti hitrejši internet 2 giga al kako se že temu reče, pa neomejeno telefoniranje in 150 televizijskih programov za 38 EUR/mesec. s tem, da naj bi imeli zdej 4 mesece brezplačno, le 1 EUR bi plačali za prenosnik.

sam baje moramo kupiti nove telefonske aparate, ker te slušalke, ki jih imamo sedaj od ISDN-ja ne delujejo. in mi je ful čudno, da bomo mogli imet zdej navadne telefone, ker smo se ful navadil na te slušalke s katerimi se lahko sprehajaš po celem stanovanju.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2008 19:43:11   
Aja1
Mi plačujemo skoraj 41€ na mesec. Res čudno, da so tako različne številke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2008 13:46:13   
honey
Ali pa ste preverili Amis, da sigurno ne vleče do vas? Ker mi smo tudi 3 km iz centra Logatca, kjer je vse: optika Siol, T-2, Amis... ni da ni, pri nas pa N-I-Č. No, vsaj lansko leto je bilo. Zdaj pa imamo celo možnost za Amis user posted image  Tako da se dogovarjam z Amisom za paket Trojka+ za 42,90 € mesečno - Internet do 10 Mb prenosa (min. je zagotovljen mislim da 4 Mb), Tv in telefon. Tako da Siol sigurno odpade.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2008 12:09:21   
Claudi
Ja midva sva tudi vzela trio optiko pri siolu, mava čez 100 programov, neomejen internet, telefon 2h brezplačno v telekomova omrežja, 4 mesece brez naročnine, pol bova pa plačevala po 38 eur na mesec.Zaenkrat ni nobenih problemov, upam da bo tko še naprej :)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.