Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2008 11:44:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 11:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je pri steklenih vratih minus teža(vsaj tista k sm jih jaz vidla so ful težka) in cena. Razbijejo se ne, saj ni navadno steklo. Kar se pa čiščenja tiče.....kaj lesena pa niso umazana oz. jih ni treba pucat Pa itak običajno dajo matirano steklo.
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 11:53:36
|
|
|
|
baguSka
|
Kar se pa čiščenja tiče.....kaj lesena pa niso umazana oz. jih ni treba pucat seveda se puca... ampak bl se puca, slabse je... sploh ko glih obrises, pa pride cez tri minute otrok, ki ne doseze kljuke in odpre vrata s potiskom in se obe tacke poznata od odtisov... tkole bi jaz pomoje lahko res skoz za otrokom hodila s krpo v roki... zato pa niso fajn taka vrata - res ne... pa ne da so druga manj cista zarad tega, ampak res ne seka tolko ven, kot pri steklu, kjer se vidi isto sekundo vsak drek, ki se prime...
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 12:17:40
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz imam za kuhinjo rezervirana steklena drsna vrata z mlečnim, kaljenim steklom. Vrata še niso tako draga kot so vodila. Na mlečnem steklu se odtisi ne vidijo kaljeno steklo pa se razbije na drobne, drobne koščke. Vsako steklo je lomljivo!
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 12:28:53
|
|
|
|
sazi
|
Mi imamo majhnega otroka, končlujemo hišo in pričakujemo še enega otročka. Pa bomo imeli v dnevnobivalnem prostoru troje steklenih vrat - zelo široka drsna v dnevno sobo, drsna tudi za kuhinjo in iz predsobe še navadna steklena. Za drsna sva gledala pri Raumplusu (vsaj zdi se mi), za navadna pa reflex. Naročala še nisva. Vem pa, da je precej drago. Mi je jasno, da se bodo odtisi malih rokic poznali povsod, ampak zaradi tega ne bom ves čas letala s krpo naokrog - saj se vidi, da imamo majhne otroke. Mi je bolj pomembno, da imamo res dovolj svetlobe, kar je tudi (vsaj pri nas) poanta steklenih vrat. Kar se pa razbitja tiče - steklo je obdelano tako, da razbitje ni življenjsko nevarno, če se razbije.
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 13:23:21
|
|
|
|
maja1488
|
Ostala dvoja vrata imamo wenge barve pa se tudi vidi vsak drek, tko da glede tega mi je ravno. Zanima me predvsem proizvajalec pa cca cena.
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 13:45:36
|
|
|
|
kraševka
|
Imam sina starega 22 mesecev, v dnevnih prostorih pa dvoje steklenih vrat in ogromno stekleno steno. Moram reči, da ni prav grdo videti odtisov malih rokic vsepovsod. Pri nakupu pazite samo na to, da izberete t.i. varne šipe.
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 13:46:02
|
|
|
|
Paštetka
|
Odvisno, kje boste vse imela steklena vrata in kje so spalni prostori. Ker steklena vrata ne zadušijo toliko hrupa kot lesena. Torej, ko boš naslednič imela zvečer obiske, ti bodo kaj hitro znali otrke zbudit, če boste glasni. Prav tako, če boš v kuhinji ružila s piskri, se bo fajn slišalo v sobe. Zaradi tega smo mi v stanovanju steklena vrata odslovili.
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 18:26:26
|
|
|
|
Andra
|
trojna steklena vrata z montažo cca 1200 EUR, podboji in kljuke niso v tej ceni
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 21:33:57
|
|
|
|
Eca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andra trojna steklena vrata z montažo cca 1200 EUR, podboji in kljuke niso v tej ceni Toliko sem jaz dala za ena steklena vrata z lesenim okvirjem. Pa otroci teh vrat ne morejo odpirat, ker so težka ko (dolžina 2,1m).
< Sporočilo je popravil Eca -- 1.9.2008 21:34:30 >
|
|
RE: Steklena notranja vrata 1.9.2008 22:17:38
|
|
|
|
Andra
|
aja, če mi midva morala dat toliko za ena vrata jih sigurno ne bi nikoli imela
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 2.9.2008 10:16:37
|
|
|
|
sazi
|
Andra, pa imaš ta troja vrata čisto steklena ali imajo kaj lesenega roba?
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 5.9.2008 9:49:33
|
|
|
|
Andra
|
Vrata so cela steklena. Če imajo lesen rob, potem imaš notri vitraž in to niso več steklena vrata....
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 5.9.2008 14:04:07
|
|
|
|
sazi
|
Če imajo lesen rob, potem imaš notri vitraž in to niso več steklena vrata.... Ja, saj mi je jasno, samo presenečena sem bila zaradi cene, pa sem morala preverit. Mi lahko izdaš, kje ste jih naročili?
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 6.9.2008 7:31:07
|
|
|
|
Andra
|
steklarstvo v Mariboru
|
|
|
|
RE: Steklena notranja vrata 21.11.2008 10:18:19
|
|
|
|
Poka
|
Iščem notranje steklene stene za poslovni prostor in se da dobit tudi take stene, ki so zvočno izolativne, pa celo protipožarne. Sistem je uvožen iz Danske, ful kvaliteten in eleganten, aluminijev okvir, ki ni nujno, da se opazi - po želji. Tudi drsna in navadna steklena vrata, steklo se pa dobi kakršno hočeš. Kaljeno, lepljeno, tako ko se ne vidi čez, barvno, vzorci... Nam so pa od vseh ponudnikov najhitrej odgovorili, pa tud od vseh predračunov, ki so po kvaliteti tam nekje, sam so eni tud ful grši - je to ene 30% cenej. Jaz bom dala tudi v hišo, ko bo postavljena dve steni. Če bo katero zanimalo, ji na ZS pošljem, tukaj raje ne bom delala reklame. .
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?