Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2008 10:59:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška, če tik pred pdp ... 1.9.2008 13:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, če ma status kaj veze. Jaz sem imela PDP 1.2.2007, porodniška se mi je pa začela 5. ali 6.1.2007.
|
|
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška, če tik pred pdp ... 1.9.2008 17:59:35
|
|
|
|
kvaražugon
|
28 dni prej se ti začne porodniška ne glede na tvoj status. Vlogo moraš pa dati na CSD 60 dni pred rokom.
|
|
RE: Kdaj nastopi porodniška, če tik pred pdp ... 2.9.2008 10:29:04
|
|
|
|
sazi
|
Kdaj mi torej začne veljati porodniška, Če bi bila ztaposlena, bi nastopila porodniško 28 dni pred PDP. Sklepam pa, da zaposlena nisi, ker si študentka - torej sploh ne boš na porodniški, ampak boš prejemala starševski dodatek, pravica do tega pa ti pripada od dne rojstva otroka in potem 12 mesecev. mati mora pravico uveljavljati 30 dni pred predvidenim datumom poroda, najkasneje pa 30 dni po rojstvu otroka, da pridobi pravico z dnem otrokovega rojstva, torej v celotnem trajanju 365 dni. če uveljavlja pravico po tem roku, se pravica prizna od prvega dne naslednjega meseca po vložitvi vloge. Pravica v polnem obsegu traja 365 dni od rojstva otroka, če se pravica uveljavlja v zgoraj navedenih rokih (30 dni pred predvidenem datumom poroda oziroma najkasneje 30 dni po rojstvu otroka). Če se pravico uveljavlja kasneje kot v navedenih rokih, je pravica sorazmerno krajša, in se prizna od prvega dne naslednjega meseca, ko je vloga vložena in traja, dokler otrok ne dopolni 365 dni starosti.
|
|
|
| Stran: [1] |
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!