|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prebita ustnica
31.8.2008 19:16:04   
Tejcha
Ojla!

Naš pobek (23m) se je zvrnil s poganjalčkom po stopnicah. Zraven smo bili, cel dan opozarjali, potem je pa izkoristil trenutek nepazljivosti in ... user posted image .

Posledica: prebita ustnica od znotraj (izgleda kot da je z zobki prebil kožo) in precepljen tisti mali košček kože, s katerim se ustnica drži dlesni. Kri je nehala teči takoj, oteklina pa je kar precejšnja. Zgornje ustnice bi mu bila gotovo  fovš kakšna zvezdnica, ki za podobno stanje plačuje botoks ...

Nama se sicer ne zdi ne vem kako hudo, pa vseeno: peljati k zdravniku?
Šivali zagotovo ne bojo, razkuževati ni kaj ... Hladim dude v zmrzovalniku, saj drugih obkladkov ne pusti ... še kakšen nasvet?
Razen tega, da držim mulca za roko naslednje par let ... Jaooo ... user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prebita ustnica
31.8.2008 20:03:11   
bskrle
Če ni cela preklana, ne šivajo, če pa je čez in čez pa šivajo.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2008 20:35:02   
tinaaja
Nasi se je zgodila identicna poskodba, samo da je priletela v rob od vrat user posted image

Dali smo ji led za lizat, itak ni hotla vec kot 5 sekund. Morda lahko poskusis ss sladoledom user posted image

Sluznica v ustih se ful hitro in sama zaceli. Nalsednji dan sploh ni bilo vec znakov poskodbe od zunaj, tudi pri jedi ni kazala bolecine. Aja, namazala sem ji z Gengigel Baby - tisto za zobke. Da je malo omililo bolecino. je mami zobozdravnica in je je vse pozegnala user posted image

Zgleda huje kot verjetno je - nasa je bila kot vampircek zaradi krvi user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2008 21:23:38   
Eca
Kot ti je Tinaaja napisala, daj ji lizat sladoled. Naš tavečji lump je imel tudi podobno poškodbo s tem, da je imel presekano tudi zunaj. Smo ga peljali na urgenco (jaz sem bila čisto "posrana", tavečji pa me je tolažil, da ni nič hudegauser posted image ). Na srečo je samo grozno izgledalo, šivali tudi niso, so mu pa dali tisti flajšter, ki zlepi kožouser posted image . Danes se mu vidi samo črtica. Pa svetovali so sladoleduser posted image user posted image user posted image , naš je bil nadvse srečen, da je lahko sredi zime dobil ledeno poslastico.

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 31.8.2008 21:24:57 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2008 21:59:40   
.Anonimna.
Poškodbe okoli ust oz. ustnice se najprej zacelijo. Jaz sem našemu dala mokro gazico za cuzat. Enkrat si je celo dlesen prebil, pa je bilo vse ok.
Zelo hitro se bo pozdravilo user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2008 22:22:39   
kaya2007
Zgornje ustnice bi mu bila gotovo fovš kakšna zvezdnica, ki za podobno stanje plačuje botoks ...

vem da nima veze, ampak botox tudi nima veze z ustnicami... upam, da je z otročkom drugače že vse ok user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2008 22:47:06   
Tejcha
Kaya2007, sej je kruto, vem... kaj pa potem našibajo v ustnice, da so tako polne? Js sm mislila, da to. Res pa, da sm ena izmed tistih, ki o tem vedo zelo malo oziroma čist nič. user posted image Pa ne,  da ne bi blo nič za popravit - ravno kontra, user posted image .

Je pa mali že v mižulah, oteklina je fuuul manjša,  na  sprehodu je sicer bilo nekaj slabe voljem, ko se je revček "spomnil", da ga boli, a mislim, da bo jutri že kot nov ... Zagotovo pa ga čaka sladoled, ko se bo vrnil iz vrtca, :).

Tinaaja, a to za zobke je kaj novega? Mi smo imeli pri Tilnu Calgel, pa ni bilo neke hude razlike, če sem mazala ali ne. Pomagalo je že,  da sem masirala dlesni - z izraščanjem nekih hudih problemov nismo imeli. Sedaj pa nas čaka to pri Ajši in kakšen novejši nasvet prav pride, :).

Želim vam čim manj nezgodic!

Hvala!!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 6:38:07   
tinaaja
No samo, da je bolje, :)
Gengigel baby je podobno kot calgel. meni ga je mami prinesla. Delovanje user posted image Pase jim okus pa jih malo pomiri verjetno. Dobis zdevo isto v lekarni.
Botoks - gubice, ustnice-kolagen al nekaj tazga user posted image Nimam izkusenj.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

kupovanje vozička
chebeltza

Bi kupili nov voziček priznane znamke, pod drugim imenom ter po ugodnejši ceni (npr. pliko p3. namesto od peg perego, od mamas and papas ali sleepy feet?

da (37%)

ne (10%)

ne vem (7%)

odvisno od cene (13%)

odvisno od modela ter opreme (25%)

ne potrebujemo več vozička (8%)

Število vseh glasov: 470

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!