|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčevke...****
9.3.2005 10:58:36   
eva1
Ojla!!!

Kako ste kaj danes??
A katera kaj ve, kako je z Yasmin? Upam, da sta z :duda: Ok, in da se bosta kmalu cartala!

Jaz sem pravkar prišla od G-stvar je tako-CTG-ok, UZ-zelo velik plod, še vedno na ritki(no pa sej se itak ne bo obrnil), tako da grem sedajle v porodnišnico, je rekel G da se naj grem kr zmenit, za pospešitev poroda oz. ca CR! Je rekel, da že sedaj dvomi, da bo bom lahko vag. rodila, ampak naj čimprej poskusijo z indukcijo poroda-tako da vam bom poročala kaj bojo tam rekli! Ali bojo samo datum za CR dali, ali pa bom kar mogoče notr ostala, pa rodila:zmeden2:! Kdo ve??? Sem pa čist srečna, ker vem, da sedaj bom pa menda res kmalu svojga Lukca v naročju držala:bravo:!

Je bla pa huda noč za mano:(-kosti medenice so me tako bolele, da nisem mogla čist nč pančat, sam sukala sem se iz ene strani na drugo, pa nč spala!!
Ma so hudi teli zadnji tedni!!!

No če se zvečer ne javim, pol veste kje me najdete:)- :)-:)-

Lp, Eva in :duda: Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčevke...****
9.3.2005 11:02:53   
Erdbeere
Veliko sreče ti želim, pa sej bo boš vidla ....v glavnem poročaj kako in kaj 9nebesa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčevke...****
9.3.2005 11:10:28   
Anonimen
Oj, eva 1, jaz sem bila pred tremi leti "marčevka", tako da vaše debate včasih spremljam. Sem pa rodila s CR, po indukciji, ki nič pripomogla k vaginalnemu porodu. Pa tudi sem imela velik "plod", ko se je rodil, je tehtal 4 kile in pol in bil dolg 57 cm.
Če ta tvoj veliki plodek povrhu tega, da je velik, še na ritki sedi, bi jaz namesto tebe kar težila za CR.
Kakorkoli že, pa ti želim en lep porod in lepo doživetje ob prvem objemu otročička.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčevke...****
9.3.2005 12:08:48   
rainbow
Haloooo!

Eva1, kakorkoli se boš zmenila, kmalu bo tvoj Lukec na svetu. Mora pa res bit velik, pa misliš, da se ne bo več obrnil? No, saj v bolnici vedo, kaj je najbolje, v tem primeru res verjetno carski rez.

Moja pa je že nekaj časa na glavi, pripravljena na štart. Ampak še čakamo. Sem danes bila še z Lio zunaj, pa moja mama zraven za pomoč, ker zdaj pa se res že premikam kot slon.

Eva1 javi kako je na stvari, če pa boš že rodila, mislim nate in na tvojega Lukca :duda:.

Ostale pa se tudi kaj javite.
Kaj zdaj ne bo več nekega mraza upam, ali? Jaz imam dosti zime.

LP, vas pogledam zvečer
V pričakovanju

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčevke...****
9.3.2005 14:59:56   
Soncnica
Hoj Punce!!!

Eva 1, držim pesti zate, da bi bil porod cimlazji in da bi cimprej držala v naročju svojega Lukca. :):)-:)-

Moja kolegica je januarja v lj rodila s CR, :duda::roza: je bila v medenicni vstavi in najprej so res poskusili vaginalno, ker pa porod ni napredoval, so naredili CR. Je pa rekla, da to ni nič hudega, da se je po enem tednu pobrala in da je šivi ne bolijo. Ampak upoštevaj, da je bila ona vedno polna, polna energije in da je jaz nikoli še nisem videla utrujene! Bala se je, da zaradi CR ne bo mogla dojiti, pa je bila :duda::roza: tako vztrajna pri sesanju, da je dobila pravi naval mleka.

Držim pesti za Yasmin!!

Rainbow, drži se še naprej!! :)

Danes ponoci me je trebuh bolel tako, da nisem mogla spati in me boli še sedaj, ampak bom še malo počakala. Nekako se psihično še nisem pripravila, da bi šla rodit :)

Kje so ostale punce????? Vsaki eno veliko, lepo :rozica:

pa pa

Sončnica in :duda::modri:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčevke...****
9.3.2005 20:03:53   
spacey
Eila punce! :rozica:

No, da se še jaz oglasim in povem svoje...danes sem imela ponovno pregled pri G in sem še vedno čisto zaprta, vendar se je naš mali :duda: že spustil v porodni kanal (upam :ups: ) in morda bo res kaj prej. V bistvu sem imela pregled zaradi edemov, pa je rekla da naj se ne sekiram, dokler imam pritisk normalen in beljakovine ok, saj me ne bi rada pošiljala v bolnico. Sem rekla "ne,ne" bom jst raje lepo doma počivala. 8) :)- CTGja mi pa ni naredila :( in ponovno se vidimo naslednji teden. Se pa počutim super, najbokše do sedaj...polna energije (zahvala sonču in daljšim dnevom), sicer me vse po malem boli in tele noge me najbolj ovirajo. :zmeden: No toliko o meni. :)

Zdej pa še kako je z našo rožico Yasmin...poslala mi je SMS in pravi, da je ostala v porodnišnici, kjer so jo priklopili na umetne popadke. Pol pa še: nič novega, da se sprehaja po hodniku gor in dol ter da je za enkrat še za preživet. Če bo kaj novega vam sporočim. Upam, da bo čimprej vse za njo in da se bo lepo cartala z njeno :duda:. En velik šopek :rozica::rozica::rozica: samo zanjo in želim da bi bilo vse dobro. :angel:

Eva1 kako je? Kje si, a si že šla v "Rim" ali si še doma? :)-

Kje so pa ostale?

Lep večer še naprej in se beremo... :rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 12 dni

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčevke...****
9.3.2005 21:01:20   
eva1
Evo mene, da se še na hitro pofočkam!!!

No jutri se vračam v porodnišnico, imajo zjutraj konzilji, taka da jutri izvem, kaj zdej mislijo narest z nama-po vsej vrjetnosti je rekel G da elektivni CR!
Bom pa seveda jutri več vedela o vsem in poročala!!!

No danes sve bila v kitajski restevraciji, napokala sem se ko nora, ampak sedaj pa imam hude prebavne motnje-hudooo... me tok zvija, pa driska...:( nč luštn!

No držim pesti za Yasmin:miska::miska::miska:, naj ji čimprej in čimlažje minejo te ure, preden bo k sebi stisnila svojega:duda: !

Spacy, naš Lukec je že spuščen od 35 tedna v kanalu, pa še nč ni-tk da to ni ne vem kašna znak-sam kosti tako bolji, pa vse dol tišči!!!! Sam je pa malo čudno, da ti nč CTG ne delajo:zmeden:-men ga vsak pregled naredijo!

No se jutri javim še kaj, kako bo v porodnišnici, pa poročam, kaj bojo povedal!

Lepo nočko, pa čimveč dobrega spanca!

Eva in :duda: Luka

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčevke...****
9.3.2005 21:06:49   
Anonimen
Meni niso nikoli CTGja delal, ker ga tam v ambulanti itak sploh nimajo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Marčevke...****
9.3.2005 21:39:02   
spacey
Splišni pri moji G imajo CTG in ga je danes ena za mano imela. Ko sem jo pa vprašala, kdaj mi bo naredila CTG je rekla, da sem še popolnoma zaprta in da nima smisla?! :zmeden: Mene pa že fajn šraufa, sicer kak dan bolj in kak manj, ampak vseeno. Bom pa šla do porodnišnice, pa mi ga bodo tam naredili. :)-

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Marčevke...****
10.3.2005 9:25:14   
Anonimen
Oh, so smotane, kot da bi kaj stalo, če te priklopi na CTG in če drugega ne, ti da voljo in veselje za nadaljni teden dni nošenja otročička. Ko slišiš srček, je res lepo. Toliko veselja bi lahko naredili nosečnici, ki že tečko nosi in čaka svojega otročička, ampak NE. Škoda.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Marčevke...****
10.3.2005 11:49:23   
rainbow
Pozdrav!

Da se še jaz na hitro javim, ker moja Lia še bedi in se začuda sama igra v svoji sobi. Čudež :sloncek:

V MB pa delajo CTG v bolnici tri tedne pred rokom vsak teden, seveda moraš imeti napotnico od ginekologa.

Končno je nehalo snežiti in sije sonce!! :bravo::bravo:Ta sneg pa tudi no, ne vem.

Evo, Lia je žepri meni, ampak 10 minut je že nekaj, poleg tega je pokakana, zato se je sama igrala.
Oh, ok.

Eva1 in Yasmin, držim pesti 100 na uro, pri meni še ni nič, sem mislila, danes ponoči, da se je že začelo, pa ni bilo s tega nič. Pa nekak mi je danes fajn datum za rodit.:)

Lepo se imejte, tudi ostale, poročajte, kako je z vami, vas berem zvečer

Vsaki eno veliko :torta:

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Marčevke...****
10.3.2005 13:23:23   
tanaja*
Ojla punce!

Ste še kar v enem kosu? Jaz vsak dan držim pesti za vas:miska::miska::miska:. Ko bom imela malo več časa bom tudi jaz napisala mojo porodno zgodbo:). Sicer je Tia pridna in veliko spančka. Se je čist po bratcu vrgla:)--on je bil isti kot dojenček:)-:)-.

Spacey, kakšne novice od Yasmin? Boga revca, res se mi smili. Živi v eni najbogatejših držav na svetu, pa tako grdo delajo z nosečnicami. Sramota!!!

No, kaj se oglasite z novičkami...

papa,tanaja*

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?