|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za 14 dni premajhen plod na začetku
31.8.2008 12:07:16   
Anonimen
Pozdravljene!
Noseča naj bi bil malo več kot 7 tednov, vendar so mi na dveh ultrazvokih prejšnji teden napovedali majšo nosečnost (le 6 t). Točno vem, kdaj sem zanosila (pozitiven ovulacijski test), pa tudi test nosečnosti je bil pozitiven že 3 t od zadnje mentruacije. Torej po tem bi morala biti noseča kvečjemu več. Naročena sem sicer nazaj čez 2 tedna, toda to je še tako daleč. Plodek je bi v petek velik le 3 mm, srček je zelo nežno bil. Bojim se, da bo odmrl, saj so tudi slabosti šibkejše, kot so bile na začetku.
Lepo vas prosim, če mi lahko poveste, če je imela katera podobne znake in kako se je končalo? Lahko še upam?
Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za 14 dni premajhen plod na začetku
31.8.2008 12:26:57   
Čebel@
pozdravljena!sicer ne vem če gre podobno kot pri tebi.torej.........noseča po zadnji menstruaciji sem 16t po ultrazvoku pa teden manj ker naj bi biluser posted image tok mejčken.to mi je rekla na prvem pregledu na ns pa da je use ok id da bo zgleda user posted image po velikosti!sva pa oba z možem bolj majhna.tko da se ne sekiraj in uzivaj v nosečnosti.upam da sem ti kaj pomagala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2008 12:36:47   
Anonimen
Majchy, hvala za odgovor in vzpodbudo.
Koliko pa si bila noseča, ko si bila na prvem pregledu? Na koliko dni imaš sicer m.ciklus?

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2008 13:04:56   
julika
pri nama je tud user posted image  za en teden manjši, torej sem glede na velikost otroka noseča 25t,glede na M pa 26t.drgač pa je vse ok z user posted image .ne obremenjuj se preveč, verjeten si sam pozneje zanosila kot pa misliš glede na tvoj izračun.če bi se zanašala na moj izračun kdaj sem zanosila, bi še bila manj noseča kot pa sem.na teste za ovolucijo se nebi preveč zanašala.men niso nikol pokazali, da imam ovolucijo.vedno je bil test negativen.pol sem si začela računat plodne dneve.pa sem zanosila pred plodnimi dnevi.želim ti pa vse najboljše pa lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2008 14:01:51   
Naja30
Ne obremenjuj se, če je manjši. Eni so večji, eni so manjši. Moja hčerka je bila že od začetka večja in so mi tudi pdp prestavili, ker naj bi bila pač prej spočeta. V glavnem, rodila se je na prvi rok, pač večja. In tako je še danes večja od vrstnikov.
Na nasl. pregledu boš sigurno že vidla, kako je zrastla.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2008 14:08:42   
ronja
Možno je tudi, da si imela 2 ovulaciji, izmerila prvo, zanosila pa ob drugi - se zgodi, da ženski (sploh starejši) dozorita dve jajčeci v enem ciklu. Držim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2008 14:37:19   
Anonimen
Ronja, že mogoče, ampak potem naj bi jaz zanosila takrat, ko je bil nosečniški test že pozitiven. Kako bi bilo potem to mogoče? Test sem delala tudi še naslednje dni in je bil vsak dan hitreje in bolj pozitiven.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2008 14:57:05   
julika
kaj ni glavno, da si noseča????saj plod bo zrasel.s tem, ko se toliko obremenjuješ, škodiš sebi in plodu.raje uživaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2008 14:58:29   
ronja
Aha, hm, potem pa ima verjetno res probleme tale tvoj pikec - ampak ni nujno, da ne bo vse v redu! V bolnici sem ležala z eno v sobi, ki je krvavela in skoraj ni rastel zarodek na začetku, potem pa se je popravil in sva bili obe odpuščeni domov (ne vem, kako je zdaj, ampak izgledalo je, da bo vse ok). Tak da zdaj mogoče res ne raste "po reglcih", ampak je možno, da bo še vse ok! Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2008 15:26:04   
jajula
k sm mela NS mi je G razložil da je pri meritvah 2 tedna več ali pa manj razvoja (velikost ipd..) čisto v normalnih okvirih.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2008 18:45:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Majchy, hvala za odgovor in vzpodbudo.
Koliko pa si bila noseča, ko si bila na prvem pregledu? Na koliko dni imaš sicer m.ciklus?
na prevem pregledu sem bila 9t(po njihovo7)menstruacijo sem imela na 28-30 dni ampak sumim da je taka zmešnjava okoli tednov ker mi je mesec preden sem zanosila zamujala zaradi živcev(ker sva se ženila pa še izpite za šolo sem mela)zdej pa otrok normalno raste!2user posted image in 2user posted image  nista ista tko da se ne obremenjuj!user posted image zate in za tvojga sončka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2008 21:29:38   
Drnula
Imela sem podobno situacijo. Sicer ne morem reči kdaj sem imela ovulacijo vendar je bil test pozitiven na dan ko bi morala priti menstruacija. Čeprav ni dolgo nazaj se ne spomnim več dobro. MIslim, da je plod zastajal v rasti za ca 10 dni. Opcija zapoznele ovulacije je odpadla. Prvi pregled sem bila noseča že 10 t. Ko se je začel 12t pa srček ni več bil. Na pregledu mi je G rekla, da je možno da bo vse ok in obratno 50 : 50 %, vendar je zaprla materinsko knjižico in rekla, da jo bo napisala naslednjič, če bo vse ok. Ni mi delovalo kot dober znak.  NIsem računala na najslabše (a sploh kdo?) in o tem nisem razmišljala, nekako se mi je zdelo da bo itak čez 1t vse ok. Pa ni bilo. Bilo mi je grozno.

Tole ni luštno napisati, ker nočeš strašiti druge in nočeš zbijati pozitivne energije. Tudi ni namen. Vsekakor ne. Sem se pa tudi jaz obrnila sem, ko sem to preživljala in prosila za izkušnje drugih in vem, da sem si želela iskrenih odgovorov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2008 23:23:20   
glen
Pri meni se je 2x tako končalo z ssuser posted image user posted image user posted image .
Obakrat je bil plod na prvem pregledu za cca 14 dni mlajši.
1. noseča 8 ted. na 1. preg./plod za 6ted ,čez ted. dni ssuser posted image
2. noseča 8 ted. na 1. preg./plod spet za cca. 6 ted,v 11 ted je sledil ss(plod je bil velik za 7 ted,takrat mu je baje nehal biri srčekuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem spet noseča.16 ted. plod je od začetka odgovarjal tednom nosečnosti,celo na NS je bil za teden večji.user posted image

Ampak, ne se ozirat na mojo zgodbo,veliko je punc, ki so imele na začetku taka nihanja, pa se je na koncu vse lepo izteklo in zdaj cartajo doma svoje sončke.
Enako želim tudi tebi.user posted image user posted image user posted image user posted image .
Srečno

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.8.2008 23:25:10   
glen
pa še neki.
Je pa res, da v obeh slabo končanih primer, mi je test na dan izostankauser posted image pokazal bledo črtico,šele čez tri štiri dni bolj močno.
Tokrat pa dan pred izostankom debeluser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2008 15:00:06   
Drnula
glen, anonimna - pri meni je glede črtic bilo enako - če seveda to kaj pomeni user posted image  Pri prvi nosečnosti, ki je bila BP, močno črto na dan izostanka, tokrat zelo bledo.
Glen, čestitam in srečno! V tretje gre rado user posted image

Anonimna -žal, karkoli ti napišemo boš v negotovosti do nadaljnjega. Vem, ni prijetno.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2008 15:09:07   
glen
drnula
hvala, sem v devetih nebesih in šele mesec dni sem sproščena ko so trije kritični mes. mimo.
Prve tri je pa bla ena sama živčna vojna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?