|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 10:36:01   
Teni_
Kakšno je kaj počutje? Meni še zaenkrat ni nič slabo, edino zgaga me peče kot:hudicek:. Ste že naročene na prvi pregled? Jaz moram danes zvečer poklicat, da me naročijo. Kdaj imate po vaših izračunih rok? Jaz 10.11.05.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 10:39:41   
Tada
:bravo::bravo::bravo:
V Mb ne bomo izumrli:)-:)-:)-!

čestitam in ti želim lepo nosečnost!;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 10:56:01   
Teni_
Hvala za čestitke. Ne, v mariboru res ne bomo izumrli. Smo se punce(in naši:love:) fejst potrudili.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 11:05:11   
Julijana
še ena novemberska, po mojih izračunih 07.03.:duda:, pregled imam 30.03.. Meni tud ni nič slabo, in tudi s hrano nimam problemov, mogoče mi je samo malo upadlo zanimanje za sladko, drugače pa me napenja po trebuhu, na vsake toliko časa vščipne v jajčnikih in skoz sem na wc-ju:kuza:.

julijana

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 11:57:35   
Teni_
Si mislila 7.10? Jaz sem pa na wc že drugače non-stop, tako, da zdaj ni nobene razlike.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 13:38:21   
Julijana
po ovulacijskem koledarju 07.11., ker je to moj prvi:duda: še ne vem kako se štejejo tedni, okrog pa še ne razlagam, ker je zaenkrat bolje da jih ne ve preveč, živim namreč na vasi in me vsi že dalj časa opazujejejo, poročila sva se 24.04.04 in vsi čakajo novice.

julijana:morje:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 13:40:43   
Teni_
Pa ja, saj jaz sem tudi mislila 11 in napisala 10. Pomota. Poglej si tukaj:
http://www.mama.si/?menu=A100

Si lahko sama izračunaš, pa še približno veš, kdaj bo kak pregled ali UZ.

Tedn i se pa drugače štejejo od prvega dneva zadnje menstruacije naprej.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 14:17:41   
dd75
No, jaz imam prvi pregled že v ponedeljek:), naročili so me za tako zgodaj zaradi spontanega splava, ki sem ga imela novembra. Ne vem sicer kaj bo se bo sploh videlo tako zgodaj :zmeden: ?
no, bom sporočila v ponedeljek.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 14:53:47   
TANTRA
No, jaz naj bi imela rok v začetku novembra, čakam na točen izračun naslednji teden 17.3. ko imam ultrazvok.
Počutje, malo sem utrujena, malo me bolijo prsi, napet trebuh, tudi malo zgage. Apetit pa niha.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 16:05:50   
Aja32
Oj,

jaz naj bi imela pregled naslednji teden - po vsej verjetno v torek. Moj ginekolog je na dopustu. :morje:
Drugače se počutim kar v redu... edino malo bolj občutljiva sem(pet minut vesela, pa potem pet minut žalostna, pa malo tečna, pa zelo hitro zaspana)... Rok predviden po mojih izračunih 1.11.:ups:
Jaz srečno upam, da ne bo na 1. november - ni ravno fajn dan, pade bolj med turobne dneve...
Edino kar me moti je, da se mi zelo vrti - ker imam itak že cca. 10 let ful nizek pritisk. Hudih slabosti zaenkrat še nimam. V spodnjem predelu trebuha me vsakih toliko časa malo špika, aja, pa non-stop hodim na WC - mehur dela 100 na uro....:zmeden:

Sem pa danes govorila z mojo znanko - po poklicu je patronažna sestra in gospa z mnogo leti izkušenj z nosečkami in dojenčki, pa mi je rekla, da si moramo vse v glavo ubiti, da nosenčnost ni bolezen, potem pa vse skupaj normalno laufa...:kuza:

Pa, pa :nosecka:A

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 17:03:32   
wawa
Ho hoj tukaj še ena novembrska....rok - hm hm tam nekje 15.11.2005, prvi pregled šele 13.4.2005 ....je še takooooooooo daleč....

Trenutno stanje.......vesela, žalostna, čudna, še sedaj ne verjamem da sem res srečka nosečka.....:zmeden2:....bom pomoje kar še en test naredila...

Drugače pa špikanje v jajčnikiš, malo slabo, hitro sita.......:zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   noveberske bodoče mamice
9.3.2005 19:21:50   
Teni_
Oooooo,vdim, da nas kar je nekaj. Jaz sems e ravno zbudila. em že drugič ta teden cel popoldan prespala, v kuhinji pa polom. Posoda že skoraj pri oknih ven gleda. Se moram zraven spravit, pa mi je samo zjutraj do pomivanja, pa spet nrkaj delajo in ni zjutraj tople vode.

Sem malo prej klicala za pregled. Datum 11.4.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   noveberske bodoče mamice
11.3.2005 21:39:37   
tincci
Jaz sem tudi vaša! Rok imam po moje 2.11., pregled konec meseca. Prsi so mi fuul nabreknile, pa malo več lulat hodim, pa malo kakor da se mi pretaka po trebuhu.. čist ok.. Upam, da bo pri vseh nas vse šlo kot po maslu :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?