|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritisk/preeklamsija
30.8.2008 16:45:09   
Anonimen
Punce, kako kaze kaj z vasim pritiskom?jaz imam zadnje tedne neverjetno visokega 150/110, 145/95. kljub mirovanju, pocivanju in neslani hrani mi ga ne uspe uravnati. zdaj sem dobila neke tablete (methyldopa) za zbijanje in samo upam, da bo vse ok.  Dolocili so mi ze preeklamsijo, zdaj pa se kar ni in ni ok. Tudi zatekam fejst.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pritisk/preeklamsija
30.8.2008 17:17:31   
sazi
Jaz sem imela tak pritisk, vendar mi preeklampsije niso diagnosticirali. Zatekala sem malo. Sem se seveda tudi držala vseh napotkov za znižanje pritiska, pa ni pomagalo. Porod so mi sprožili 2 tedna pred PDP in je bilo vse v redu - razen mojega pritiska, seveda, ki je bil v porodnišnici teden dni po porodu še vedno tudi 170/115user posted image , Zdaj sem ponovno noseča in upam, da bo tokrat teh težav manj (da jih ne bi bilo skoraj ne upam upatuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2008 21:52:12   
ajna12
Mene pa zanima v katerem tednu si?

Jaz sem rodila zaradih podobnih težav, že precej hudih težav  v 33. tednu.  Čez 2 dni bo naša punca prvošolka.user posted image user posted image
Če te še kaj zanima vprašaj tu ali na zs.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2008 22:21:00   
amor real
anonimna, ali imaš tudi prisotne beljakovine v urinu?

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2008 15:12:30   
wonderland
Sem v 36 tednu in tudi proteine so mi nasli v urinu. Kaj pomeni, da ti sprozijo porod - z umetnimi popadki ali carski rez? Kako pa to na dojencka vpliva? upam, da ni vecjega problema za njega, ker me je tega najbolj strah.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2008 15:36:18   
Anonimen
ja jst sem imela preklampsijo in beljakovine in proteine v urinu,zato so me zadržali v bolnišnici 10 dni pred rokom,kjer so me imeli pod budnim očesom,ker sem imela tudi malce previsok pritisk...skoz so se pogovarjali da bo potrebno sprožiti porod in so mi ga dan pred rokom sprožili s gelom...vse je bilo ok.,zjutraj sem dobila gel,sledili so popadki,...v porodni sobi pa se je žal malo zakompliciralo,ker je po vsakem popadku utrip otroku padal in je bil zato potreben carski rez,ker mali ravno zaradi preklampsije in v bistvu mojega stanja ni imel kondicije,prav tako pa tud jst ne...ni se mi sanjalo da to tako vpliva,jst sem se skoz dobro počutila,šele v poroni sem se zavedla da sma oba v nevarnosti...morem pa povedat da je bila opazna razlika že dan po CR,voda ok.,preitisk ok...edino kar je sem posledično dolgo okrevala...upam da bo vse ok in srečno!!!

(odgovor članu wonderland)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2008 15:37:32   
amor real
Ponavadi je res tako, da če imaš višji pritisk, pa beljakovine v urinu in morda tudi zatekaš sprožijo porod, ker je dolgoročno tako stanje morda nevarno zate in za otroka, če ocenijo, da otrok še nima dovolj razvitih pljučk pa ti dajo še inekcijo.

Srečno

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2008 15:37:33   
Anonimen
aja pa še to-sprožili so mi porod z gelom,in v porodni sem še kapalno dobila,ker so bili moji popadki prešvoh.

Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2008 15:41:19   
Anonimen
ja kako sem pozabljiva...pa tud plodovnica pri meni ni bila več ok po sprožitvi poroda,se je mali že pokakal v njo in zaužil...to je bilo vse tisti dan ko so mi sprožili porod,ker so mi vsak dan preverjali pa je blo ok s plodovnico in pretoki...je pa tud od plodovnice odvisno če ti sprožijo al ne...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?