|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KILOGRAMI
9.3.2005 9:20:01   
CIPRESA
Mene pa zanima kako kaj napredujete z KG?

Tja do 19t se mi zdi da je šlo res bolj počasi (do tja sem priselala 3KG, zdaj pa res kar po pol KG na teden :zmeden:, če bo šlo tako naprej??????
No pa saj ni tako hudo samo vsakič ko stopim na vago :grrr: kar pozabim da sem noseča in si mislim " presnet :pujs:".
Kako pa kaj z vašimi tedni in kilogramčki????

:nosecka: CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KILOGRAMI
9.3.2005 9:28:44   
Meceno
Cipresa isto kot ti , vsaki teden 0.5kg na teden :((:((:((
Ah, bo že :(, bom imela mal problem očitno ker bi šla rada že konec avgusta na morje , dvo delne kopalke ziher odpadejo , mogoče se bom pa pridružla Hvarskim mrožom :zmeden2:( ki jih ni in bom ziher nova vrsta:)-:)-:)- )

Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KILOGRAMI
9.3.2005 9:33:31   
saba
jaz sem pridobila 3 kg pa sem komaj v 15t:((:((:((:((

lp
saba:pujs:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KILOGRAMI
9.3.2005 10:02:01   
malika
Jaz končujem 19 teden pa sem pridelala 8 kg. Katastrofa! Pa v bistvu sploh ne vem kje so, ker se mi niti ne vidi. Edino trebuh je velik :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KILOGRAMI
9.3.2005 10:02:48   
Anonimen
jaz sem v 29tednu in do zdaj mam +7,5kg !:pujs:
Sem pa se zacela rediti po 22tednu, prej pa je slo tudi pocasi:sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   KILOGRAMI
9.3.2005 10:32:47   
Dari

Jaz sem noseča 21t2d pa sem pridelala 5 kg. Se mi pa vse nabira v trebušček :) Pa tok se mi pozna če v nedeljo malo več pojem - imam takoj ++0,5kg. Se pa zredim recimo v enem tednu 1kg, potem pa en teden nič (ker malo pazim ;)) Upam, da ne bo šlo prehitro gor. In ja, tudi meni se dogaja da kar "pozabim" da sem noseča in me kar stisne ko stopim na vago pa mi pokaže 62kg, ko pa prej še nikol ni blo čez 60! Se bomo navadili :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   KILOGRAMI
9.3.2005 10:41:01   
Anonimen
Ja ti :hudicek: ti, pri meni je isto...šele zadnji teden so kilce čist znorele :grrr:
Sicer ni krize, ker sem šla do zdaj gor samo 4 kile, pa tud vidi se ne drugje kot v trebuha :zmeden:

Pa jedla bi skoz :zmeden:
Pa čist čist vse bi pojedla :ups:

Madonca, pa do julija so še ŠTIRJE meseci :hudicek: le kaj bo še do takrat :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   KILOGRAMI
9.3.2005 10:51:57   
špelin@
Zaenkrat 7 kil plusa :bravo: Največ sem pridobila med 20. in 24. tednom, ko sem požrla sve, kar mi je prišlo pod roke ;) Zdaj mi kile nekako "stojijo", ker me več ne daje "ta požrešna" :)-

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   KILOGRAMI
9.3.2005 11:47:15   
rouzi
ja Cipresa, evo še jaz. vsak teden po pol kilce..nimaš kej, jst se toalžim, da otroček tkooooo raaaaasteeee.

se pa tudi jaz počutim ko en :pujs:. ne moreš verjet da so nam ga dali celo tlele med slikce...:zmeden2:

:nosecka:&:duda:20t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   KILOGRAMI
9.3.2005 14:16:24   
POLY77
Jaz sem 15t 5/7, pa še nič. Moram povedat, da sem shujšala, čeprav nisem bruhala, bilo mi je slabo in najbolj od vsega me je matrala zgaga, tako, da sem jedla zelooo majhne obroke. :bravo: Trebušček imam pa že zeloo lep, tako, da res ne vem kje so kg?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   KILOGRAMI
9.3.2005 15:27:50   
Kety
Evo se mene! Sem ravno iz pregleda,...vse OK, baje dojencek uziva:bravo:, zredila pa sem se slaba 2 kg. Sem prov vesela, ker jem pa ogromno. V povprecju 2 x kosilo na dan + zajtrk + vecerja! Upam, da ne bo enkrat samo ven udarlo. Drugace sem bila pa pohvaljena glede kil in je rekla zdej pa 1,5 na teden gor. MAX! Tko, da ce bo prevec bo treba zmanjsat obroke. Zdej sem v 16 tednu (15t 4/7) in tehtam 60 kg. Tolk jih se nisem imela. Zmeri tam okoli 55 - 56 kg, ampak sej se bomo navadli na to, da smo :nosecka:

Srecno in lep dan se naprej!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   KILOGRAMI
9.3.2005 15:40:37   
lucy32
hej nosečke, če vam napišem moje kg vas bo kap, ampak sem zgubila v prvih treh mesecih 2 kg. sedaj sem pa na istem kot sem bila na prvem pregledu, pa sem konec 18t. In se nič ne obremenjujem, vse bo šlo dol, tudi tistih 15 kg ,ki sem jih pridobila pred zanositvijo.
lp:sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   KILOGRAMI
9.3.2005 15:46:24   
natalijak
Pozdravček, danes sem točno 12. teden in sem bila na NS. Vse ok, dete je bilo tako živahno, da sem komaj verjela, da je veliko le 6 cm. Največji problemček pa je trebušek, ki je tak, kot pri nekaterih, ki so v 20 t. in seveda kilogrami. Mislim, da vas vse prekašam:sloncek:, zredila sem se do danes 8 kg - iz 48 na 56:pujs:! Grooooza! Danes sem si šr zadnjič privoščila taveliko Milko;), ki sem jo zmazala v 5 minutah, od jutri naprej pa sem na "pametni dijeti"!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   KILOGRAMI
9.3.2005 18:20:50   
Joni
Jaz sem imela probleme s kilogrami pred zanositvijo - sem bila za kakih 15 kg pretežka - potem sem lani poleti shujšala vse dol!

Tako, da sem nosečnost štartala pri 61 kg! Danes so me navagali pri G 63kg! Noseča sem pa ravno 21 t! Tako, da nimam prevelikih problem s tem - za enkrat, jem normalno (danes sem npr. za kosilo pojedla ta veliko pico - njam njam), veliko sadja in zelenjave (predvsem različne solate), pa vse vrste testenin. Tudi v Mc'donalds grem (na študentske bone) - samo jem vse v mejah normale!

Kaj bo pa v drugi polovici nosečnosti, pa ne vem! Upam, da ne bom šla veliko čez 70 kg!

Joni:nosecka: 21t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   KILOGRAMI
9.3.2005 20:40:36   
Pia73
Jaz sem noseča 20t 5/7 pa sem pridobila 8 kg,... :((:((:(( Nisem :pujs: ampak :sloncek: Sem se pa v prvi nosečnosti tudi zredila za 20 kg,......... pa potem hvalabogu vse izgubila, ne takoj pa vendarle,....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   KILOGRAMI
9.3.2005 21:51:43   
valentina.
Hudo je s temi kilami, sploh meni, ko sem že štartala pretežka. Do 16 t je še kar šlo, samo 2 kg, zdaj ko sem v začetku 23 tedna pa skupaj kar +7 kg :ups:. Jaz se poskušam kaj popazit, je pa res hud apetit zadnje čase. Se kar bojim kako bo do konca :zmeden:

LP, pa kej dobrega pojejte, valentina:)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   KILOGRAMI
10.3.2005 9:10:52   
Vekica
Oj, tud jst čakam na julij in se vleeeeeče.
Zredila pa sem se za 6 kg, pa se počutim prav v redu - glavno, da je vse OK in, da mali rase...
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?