|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je možna zanositev
29.8.2008 21:59:54   
Anonimen
Zadnjo M sem imela 15.7.. Sedaj mi  zamuja že 14 dni ampak test kaže - .
Na otročku delava že 8 mesecev. Znakov nimam nobenih. A je možno da sem noseča in da mi še vedno nič ne pokaže?
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je možna zanositev
29.8.2008 22:02:41   
Anonimen
A je možno da sem noseča se pojavljajo že skoraj vsak vsak dan.A se vam da sploh še pisatuser posted image
zanositev je možna .. tako kot je možno da preživiš zelo hudo nesrečo,prav tako ,če skočiš s stolpnice .....
Če ti je test pokazal - ,potem ne vem kaj pričakuješ.test lahko še vedno ponoviš po 1 tednu za vsak slučaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2008 22:05:24   
Anonimen
hvala za tolažbo. Si mi dala res veliko upanja.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 22:07:39   
Anonimen
A ti dam upanje.Ok si noseča,ko bo spet pokazal - kaj potem
Ne obremenjuj se in bo uspelo.
Žal da ti dam neko veliko upanje,sori nisem takšen tip človeka.Povem pač realno.
In ko bo vaš čas bo pa plus

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 22:12:51   
Naja31
Možno je da si noseča pa test še ni pokazal, ali pa da nisi noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 22:15:20   
lenika
Druga anonimna, ne odpiraj tem ma katere nimaš pametnega odgovora. Marsikatera punca rabi samo malo tolažbe in pogovora in ji je že taoj lažje. Menim, da so takšni odgovori pri tako občutljivih temah skrajno neprimerni.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 22:50:31   
Martinčka
sama sicer še nimam izkušenj, ampak ker pridno prebiram forume sem že velikokrat prebrala, da je tudi to mogoče, da si noseča pa ti še ni pokazalo. Še poskusi, me pa bomo držale pesti!user posted image

sicer pa se meni osebno ne zdi nič narobe če katera že odpre ta deseto isto vprašanje, ker vsaka potrebuje svoj odgovor in svojo tolažbo ali podporo!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2008 18:54:40   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

sama sicer še nimam izkušenj, ampak ker pridno prebiram forume sem že velikokrat prebrala, da je tudi to mogoče, da si noseča pa ti še ni pokazalo. Še poskusi, me pa bomo držale pesti!user posted image

sicer pa se meni osebno ne zdi nič narobe če katera že odpre ta deseto isto vprašanje, ker vsaka potrebuje svoj odgovor in svojo tolažbo ali podporo!!!

se podpišem!!

Js ne vem, zakaj ko nekomu ni všeč vprašanje, ga enostavno ne zapre in gre prebrat naslednjega, na katero bo mogoče imel kaj pametnega za odgovorit!

In ja anonimna1 lahko si noseča, idi k zdravniku da ti nardi krvni test in boš najbolj vedela. user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.8.2008 19:03:55   
Ylenia
tko al tko se na forumu vprasanja kar naprej ponavljajo, pa je se vedno za vsako ki potrebuje nasvet to premalo. valjda da bomo lepo odgovorile, ce bomo le znale ane?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2008 23:07:42   
baci
Druga anonimna, ne odpiraj tem ma katere nimaš pametnega odgovora. Marsikatera punca rabi samo malo tolažbe in pogovora in ji je že taoj lažje. Menim, da so takšni odgovori pri tako občutljivih temah skrajno neprimerni.

se strinjam stabo LENIKA

< Sporočilo je popravil baci -- 30.8.2008 23:08:53 >

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2008 23:41:57   
Želvi
IZVIRNO SPOROČILO: baci

se strinjam stabo LENIKA

Se tudi jaz podpišem. Mislim, da je  tudi namen takšnih forumov, da se bodrimo med seboj.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2008 11:59:58   
kitka1
Se pridružujem puncam... Kar predstavljam si, kaj se ti mota po glavi... Navadni testi pokažejo črtico pri določenem nivoju beta hCG-ja (nosečniškega hormona), vendar se zelo razlikujemo po tem, kdaj ga dosežemo. So bili že primeri, ko navaden test ni pokazal črtice več kot 1 mesec po vgnezditvi. Zato je najbolje, da se naročiš na krvni test, ki meri poleg beta še alfa hCG in je precej bolj zanesljiv. Tako boš vsaj vedela, pri čem si. Držim pesti.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2008 18:27:43   
Little Butterfly
Tudi jaz se strinjam, da je zanositev možna. Meni je se zgodilo, da mi je test pokazal kar nekaj vmes med - in +, ampak dejansko je bil -. Sem pa že tudi jaz iz večih strani slišala, da je možno, da ti test takoj na začetku ne pokaže.
Držim pesti da kmalu dobite user posted image

Pa še to: druga anonimna, jaz se popolnoma strinjam s puncami - če nimaš vzpodbudne besede, raje ne reči nič, ker s tem človeka samo potolčeš in mu zbijaš upanje na najboljše.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2008 8:08:55   
sakuL
asi naredila ponovno test, mi držimo pestkeuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Little Butterfly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.9.2008 9:22:04   
Martinčka
ja prosim poročaj, če si nosečka... se bomo veselile s tebojuser posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.9.2008 15:37:08   
Anonimen
Včeraj sem zopet naredila test  in zopet -.
Naslednji teden sem naročena h G.
Hvala vsem za spodbudo.

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!