|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 8:30:15   
Lenny
"Mamiiiii, pidiiiii!"
Tako je včeraj kričal moj mulček. In ko sem prišla, me povabi v svoj novi šotor in potisne v roke eno lepo bomboniero in pravi:
"Mamiiiii, vse bojše!"
Mi pritisne en veeeelik CMOK na nos in nadaljuje:
"Mamiiiii, oči bone kupu. Bo Jue tudi dobu?"
Ja, seveda jih je dobil! Mami je bila čisto stopljena od sreče, oči je dodal še rožico in potem smo se vsi trije žulili ob bombončkih.
Pa naj mi še kdo reče, da Dan žena ni super :)
Pozdravček!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 8:40:00   
india
Taki bonboni so najslajši!
Bravo Jure!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 8:46:57   
kaja11
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 9:02:04   
Mojca20
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 9:12:28   
Anonimen
Jst sem bla tud čist frapirana, ko me je na hodniku čakala en doooolga rdeča vrtnica. Mali je pa v vrtcu naredil čestitko: pač pobarvano z barvicami, potem pa so učiteljice nekako razmazale, tako da zgleda vse skupaj zabrisano. Pa pravi mali: "Sem Slavo nakjegou, k je bjisala bajvice.":)

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 9:28:26   
JASNA D
Komaj čakam, da bodo moji lumpki toliko zrasli, da bodo takele posrečene pokali!

Meni je tudi ta mali rožico prinesu!!! Škoda, da ni bil v vrtcu, bi še čestitko dobila!

Jasna

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 9:55:00   
Ro-La
Jasna, Lanej ni nobene čestitke iz vrtca prinesel:zmeden2:, zvečer ko sem prišla domov pa je že tudi spal, tako da mi je darilca dajal ponoči, ko se je zbujal na normo;)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 11:25:10   
piščanc
jaz sem pa dobila čestitko od princeske :love:, joj kako mi je bilo lepo pri srcu
sem se spomnila sebe

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mamiiiiii, pidiiiii!
9.3.2005 17:39:44   
Pupica
iiiiiiiii:love::love::love::love::bravo::bravo::bravo:

A niso cukrčki teli naši:duda:

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......