|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nespanje...nočno
8.3.2005 19:51:32   
Anonimen
Tako...dovolj imam.
Celo nosečnost sem se zbujala sredi noči in nisem mogla spati, po 23.tednu nosečnosti sem spala sede, mučila me je kislina...do sedaj nisem spala skupaj 9 ur recimo.

Stari smo kolk smo stari...zizi zazi 90%, najhuje je pa ponoči.
Ni se mi problem zbuditi, pač pa mi gre na nerv vse skupaj...ne vem zakaj se prebuja na uro ali dve vso noč. Pa ne zaleže ne duda, ne čaj, ne sok..sam zizi zazi..in dvakrat ponoči se konkretno doji..ostalo pa sam da okusi dojko in dalje zaspi. Spi pa seveda pri meni, ker se sam preseli k meni, ko pridem spat.

To, da ga dajejo zobki, o.k. res ima zg. enkici pobarvani v belo in ostali znaki so, da so res zobki...sam tak ne gre dalje madoniš.

Dreti ga pa tudi ne morem pustiti, me sosedi odselijo.
Ma kako naj uvedem red mirnega spanja, po možnosti 12 ur skupaj, da se jaz končno naspim:zaspan::zaspan::zaspan:??????

Nasvete prosim!:rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nespanje...nočno
8.3.2005 20:01:03   
kaja11
:)-:)-:)- 12ur skupaj????? no, to bi pa tud jst rada izvedela;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nespanje...nočno
8.3.2005 20:01:26   
puncica
Hm men bi tud pasal 12 ur skupaj, a po moje tega še dolg ne bo. Vsaj ponoči ne.
Kaj pa vem, kaj pa knjiga Brez joka v spanje. Treba je met močno voljo in željo in po moje rata. Pri nas pa še očitno (kot piše v knjigi) nismo dovolj kronično neprespani:)- Raj tamalo hop v postlo in je mir.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nespanje...nočno
8.3.2005 20:21:25   
HuAnita
Pred nekaj dnevi sem odprla to debato...
Naj samo dodam kot epilog- danes sem jo pustila jokati 2 uri proti jutru, sosedje so pop..., jaz sem zraven :((, :muca: se je tkao razburila, da mi vse dopoldne ni hotela jesti, pa držala se me je kot klop.
Kamenjajte me, ampak tega ne morem več narediti. Jo bom lepo dvignila, poujčkala, pa bo. Jo bo že minilo, pa čeprav čez nekaj let:(( :(( :((

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=32491&msg=307352&idk=89

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nespanje...nočno
8.3.2005 20:22:49   
HuAnita
aja, če želiš videti link, zbriši tiste br na koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nespanje...nočno
8.3.2005 21:18:30   
mehurčica
Moj miškopiš se je zbujal na 1-2 uri, včasih na pol ure od 7,5-skoraj 9meseca. Pred tem pa ponavadi na 3 ure, včasih celo 4.

Seveda ni pomagalo nič, razen zizike. Pol sem se pa en teden pred njegovim 9 m odločila, da je dovolj in sem en teden še več prebedela, na koncu sem bila tako utrujena, da sem zaspala, medtem ko se je on zraven mene igral.:ups:Bila sem za vse sama, ker gospod ati more it spočit v službo, seveda.
No, ko sem si rekla, da ne zmorem več, je pa kar naenkrat spal vedno več. Torej 1 teden je trajalo, da je videl, da bo ponoči pač flaška vode ali nič.

12 ur sicer kdaj prespi, ampak bolj poredko. Pri 11m 2x, potem pa po 12mesecu.

Hodi pa spat ob 18:30, flaško mleka dobi med 5 in 6:30 zjutraj, pol pa še spi do 7:30. Približno tako.

Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nespanje...nočno
8.3.2005 21:30:44   
HuAnita
hja, tile atiji so kamot...
:)-

Mehurčica, pa si ga pustila, da se dere?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nespanje...nočno
8.3.2005 22:26:01   
rainbow
Ja, to ti je velika umetnost, navadit otroka, da spi sam in celo noč; ampak pri osmih mesecih bi že počasi šlo.
Jaz moje nikoli ne bi pustila spati pri meni, še zdaj pri letu in pol ne more iz svoj postelje; če se zbudi ponoči (kar se dogaja zadnje čase, ko je prehlajena ali kaj sanja), jo pač malo pocartam, da se pomiri, malo čaja v kozarcu.

Je pa res dobra ta knjiga Sladke sanje..., jaz sem jo preštudirala in upoštevala nasvete, sicer pa je trajalo DOLGO in mi je včasih vzelo vso energijo.
Ampak spat je začela, ko smo se preselili in je dobila svojo sobo. Pa vedno isti cd gor, da zdaj zna že pet zraven, pa ninico in na žalost ali veselje prstek.

Jaz sem začela nekje pri 6 mesecih, ko sem ukinila zgodnje jutranje mleko (pretežka) in nekje pri 9 je večinoma spala sama.

Veliko uspeha in veliko potrpljenja pri tej stvari želim!!!!!:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nespanje...nočno
9.3.2005 11:17:26   
mehurčica
HuAnita, največ kar je jokal, je bilo 5min. Drugače je samo jamral ali pač klical. Če je začel jokat, sem ga šla potolažit in spet ven iz sobice. Včasih sem hodila do njega vsakih 5 min-tudi 2 uri! Dokler ni zaspal. Sem vztrajala pri svoji odločitvi.

Sedaj pa če zvečer ne more zaspat, mu pa dam CD s pravljico gor. Zdaj je bilo to že ene 3x.

:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?