Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 10:52:21
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Prašek uporabljam isti kot za nas, kremico za ritko pa imam tisto ki jo zmešajo v lekarni
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 12:57:37
|
|
|
|
Rahelca
|
Jaz imam za dvojčka Persil sensitiv, brez mehčalca. krema za ritke pa kupljena v DM, tista v tubi. Mi je bolj higienska kot pa tiste kreme v lončku. S prsti prenašaš ogromno bacilov. Saj ne, da se branim bacilov, ampak....
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 13:33:33
|
|
|
|
nežka
|
Jaz uporabljam prašek raje kot gel in sicer italijanski Dash. Kremco za ritko pa Avalon, ki je sicer tudi v praktični tubi.
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 13:35:50
|
|
|
|
lindy
|
Prašek imam Denk mit z aloe vero iz Dm-a, krema pa je hladilno mazilo od Bubchna.
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 13:57:39
|
|
|
|
Intruder24
|
Ariel prašek (mu ne škodi, očitno ni občutljiv) in pa kremo, ki jo zmešajo v lekarni, nikoli vnete ritke!
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 20:14:24
|
|
|
|
Tisana
|
Ariel že od rojstva + Lenor od nekje 6. mesecaBepanthen od rojstva in for ever
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 21:08:02
|
|
|
|
majra
|
Prašek Dash, kremico pa tisto iz lekarne
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 21:31:55
|
|
|
|
annie
|
Prašek Ariel, kremico pa lekarniško.
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 21:35:05
|
|
|
|
tintin
|
praške iste kot za naju...trenutno v zrnih Faks Helizim, tekočega Persil Sensitiv, Dreft Baby. Včasih malo mehčalca Lenor. Kremica - zdaj samo za čez noč Bebival, prej sem uporabljala hladilno mazilo od Gorenjskih lekarn ali Weledo.
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 21:45:45
|
|
|
|
katicka
|
uporabljam mercatorjev pralni prašek in sem zadovoljna,za ritko pa uporabljam bebival
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 22:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno le Persil sensitiv, kremo za ritko pa od Lumpija, Bepanthen ali lekarniško.
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 28.8.2008 22:10:10
|
|
|
|
Aurea
|
Prašek isti za celo družino (Frosch). Krema za ritko: Tržiška lekarna (super krema!)
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 29.8.2008 7:40:39
|
|
|
|
simin
|
prašek tekoči, malo menjam, ponavadi Ariel, od približno tretjega meseca pa še mehčalec Lenor sensitive, ki takooo lepo diši, pa še vedno mu cunjice 2x spleknem. za ritko pa kar lekarniško hladilno mazilo!
|
|
|
|
RE: prašek in krema za ritko 29.8.2008 9:16:38
|
|
|
|
N.SI
|
uhhh, hvala za odgovore ... sam da ni treba preveč komplicirat pri praških - no, odvisno od občutljivosti otroka...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?