Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
milupa milumil iz mullerja 27.8.2008 18:11:32
|
|
|
|
J.L.
|
do pred kratkim smo uporabljali milumil 1, kupljenega v baby centru. po nasvetu drugih, pa smo sedaj nabavili istega milumila 1 samo v mullerju, saj naj bi bil boljšega okusa, cenejši in pa boljše kvalitete. sedaj pa nevem, če mali doziram pravo količino. žlička je pri tem iz BC in pri tem iz mullerja različna, pri mullerju je globša in je merica večja. jo napšolnite (mullerjevo) do vrha ali do roba, ki je označen->črta??? jaz ji dajem 7meric, le teh ta manjših iz bc, čeprav je mleko mullerjevo. nevem če je preredko, saj ga gostiti nisem poskušala, tak da prosim za pomoč.
|
|
|
|
RE: milupa milumil iz mullerja 27.8.2008 19:33:00
|
|
|
|
barby78
|
ojla! mi skoz kupujemo milumil v mueller-ju in uporabljam merico,ki je priložena.jaz dam čisto zvrhano,včasih jo poravnam z nožem,včasih pa jo samo malo potresem,da odvečni prah pade nazaj v vrečko. tud meni se zdi ta milumil boljši.je bolj gost ,boljšega okusa in bolj nasiten.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?