|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija - strdki
27.8.2008 14:34:05   
sensi
Živijo!
Rada bi vaše mnenje.user posted image  imam običajno na 30 dni,prejšnji mesec je pa ornk zamudila,celih 17 dni,no ta mesec pa je že tu na 29 dni.Nenavadno je to,da sem pri prejšnji menstruaciji in pri tej opazila obilico strdkov,ki so čisto temne barve skorajda črne.Opazila sem jih tudi že kdaj prej v veliko manjši količini med lulanjem,zdaj pa ko se obrišem jih je poln papir.Počutim se pa tudi slabo,trebuh pa ko da bi bila že najmanj v 4 mesecu.Po user posted image  grem h ginekologu,vseeno bi pa rada slišala,če je katera imela podobne iskušnje. 
Lep pozdrav

Upanje umre zadnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstruacija - strdki
27.8.2008 14:42:25   
tanja040
Tudi jaz imam občasno te strdke ( jetrca), kaj pa vem kaj bi to lahko bilo.Upam da je vse ok.user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 14:43:51   
Anonimen
Jaz imam te strdke krvi že kar dolgo.Menstruacije so močne, boleče, trebuh pa zelo napihnjen.
Imam diagnozo endometrioza, to pomeni, da se lušči maternica, zato tudi koščki krvi.Bila sem že operirana, vendar se je bolezen hitro vrnila, saj se rado ponavlja.Najboljša rešitev je zanositev, ker se takrat bolezen ustavi, ker ni menstruacije.Veliko žensk zanosi tudi z endometriozo, tudi sama sem 2x, čeprav umetno.

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 14:44:22   
sensi
Ja točno tko kot si napisala,kot koščki jetrc.Mogoče sem se pa malo prehladila.Bomo videli kaj bo rekel ginekolog?

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 14:46:54   
sensi
Anonimna,jaz bi bila najsrečnejši človek na svetu,če bi mi ratalo zanosit.Trudiva se že 11 mesec.Pa si morala umetno zanositi zaradi te bolezni ali je bil vzrok kje drugje?

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 14:53:52   
Anonimen
Ja, Sensi, največ zaradi te bolezni.Trudila sva se 6 let.Ne obupat, ker to bolezen ima ogromno žensk, tudi na RR forumih, in veliko je srečk nosečk.user posted image
Pojdi do zdravnika in se pomeni o težavah, in on ti bo znal največ povedati.Morda boš rabila nekaj zdravniške pomoči, da prideš do otročka, vendar je pomembno to, da bo ratalo.To ti želim od srca.user posted image
Ni pa rečeno, da imaš to bolezen.Lahko je samo malo hujše vnetje, ki se bo z zdravili pozdravilo.
Endometriozo ti ugotovijo z laparoskopijo, to je laparaskopski ppregled trebušne votline- rodil, ki se opravi pod narkozo.Ni nič hudega.

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 17:02:29   
Anonimen
Od kar jemljem Trinovum(KT), imam namesto menstruacije tud jaz takšne strdke. Sanja se mi ne, zakaj nastanejo. Vem pa, da sem morala v bolnišnico, ko so bili črne brave, ker so sumili na vnetje(kasneje so mi ugotovili adenomiozo-endometriozo maternice). Morda je kaj povezano.

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2008 17:05:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jaz imam te strdke krvi že kar dolgo.Menstruacije so močne, boleče, trebuh pa zelo napihnjen.
Imam diagnozo endometrioza, to pomeni, da se lušči maternica, zato tudi koščki krvi.Bila sem že operirana, vendar se je bolezen hitro vrnila, saj se rado ponavlja.Najboljša rešitev je zanositev, ker se takrat bolezen ustavi, ker ni menstruacije.Veliko žensk zanosi tudi z endometriozo, tudi sama sem 2x, čeprav umetno.

No, potem takem moja povezava z endometriozo ni tako napačna. tudi sama jo imam in tudi sama imam te strdke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 17:37:24   
*zabica*
tud jest mam taka "jetrca" med menstruacijo...sam tezko recem da so strdki, ker na dotik niso trdi, ampak zgledajo kot malo bolj gosta sluz....
Jest sm mislila da je to pac normalen pojav, zdej ste me cist prestrasle....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2008 11:55:07   
sensi
No saj tudi pri meni niso na otip trdi,zgleda tko kot nekakšna žolca.Saj sem jih imela tudi že kdaj prej,sam ne v taki količini,ne tako opazno ,je pa res,da jih je pri tej menstruaciji manj,kot pri prejšnji.Bomo videli kaj bo rekel zdravnik,ste me kar prestrašile,pa nič hudega,če je to to bom vsaj vedela na čem sem.Hvala vam,sporočim ko bom imela kako informacijo.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!