5ra_28
|
Glede na to, da si zamudila zadnji vlak za toplo jesen , in boš začela kar v mrazu.. Meni je zadostovala normalna bombažna trenirka (ali kakršnokoli trenirko imaš, ki ti je udobna) kot spodnji del, zgoraj pa bombažne stvari. Moraš vedeti, da se boš zelo segrela. Če si navajena na nogovice, pa jih imej spodaj. Jaz sem vedno rada imela najprej eno zelo ozko majico, da je vpijala pot! Čez kakšno mikico, prek pa le anorak. Če ga nimaš, imej le toplejšo mikico ali zgornji del trenirke. Anorak je dober, ker ne prepiha, ko si prepoten pa povzroča še večje potenje, kar je dobro za hujšanje in taljenje..vemo česa . Ni treba letet v trgovino po športne stvari, najdi kar imaš. Ko pa je bila že zima, pa obvezno trak za čez ušesa ali pa kapa (ker mokra glava, ko se spotiš ne gre skupaj z zimo!). Pa ne se sekirat z izgledom, ker bo počutje po teku vse premagalo. Ker pa boš začela v hladnem zraku, ti priporočam da dihaš le skozi nos, sicer bo malo težje, je pa bolj zdravo, ker ti nos prečisti hladen zimski zrak. Če ne boš še zmogla zdaj, pa definitivno kasneje v pravi zimi. Pa v pljučih zaradi hladnega zraka sicer malo bolj boli, ko si še brez kondicije, pomaga pa, ker se na hladnem zraku pljuča bolj širijo in raztezajo. Pa uživaj! Joj, jaz že komaj čakam spet jogging po nosečnosti. Ga že takooo pogrešam!