Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje,če je otrok nahoden in kašlja? 27.8.2008 8:51:46
|
|
|
|
tabi
|
Mi tudi nismo bili cepljeni ko je šel v vrtec ker je bil nahoden potrdilo je pa vseeno dala cepila nas je takrat pred bož.novol.prazniki ko smo bili potem 14.dni doma pa je blo ok
|
|
RE: Cepljenje,če je otrok nahoden in kašlja? 27.8.2008 9:06:03
|
|
|
|
Naja31
|
Saj ni nikjer napisano, da mora otrok biti cepljen preden gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: Cepljenje,če je otrok nahoden in kašlja? 27.8.2008 9:42:02
|
|
|
|
BarbaraE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Saj ni nikjer napisano, da mora otrok biti cepljen preden gre v vrtec. Točno tako. Zdravnik samo s svojim podpisom potrdi, da je otrok zdrav in da gre lahko v vrtec. Mi smo dobili v vrtcu tako potrdilo, kjer se zdravnik samo podpiše in napiše datum. To je to. Lahko pa starši na to potrdilo napišejo, če je kaj ekstra, kar bi morale vzgojiteljice o otroku vedet.
|
|
|
|
RE: Cepljenje,če je otrok nahoden in kašlja? 27.8.2008 9:52:01
|
|
|
|
žarnica
|
No,če je pa tako... V ponedeljek sem klicala k pediatru,da bi hčerko naročila in nas najprej sestra sploh ni hotela sprejet ta teden (prejšnji teden niso delali). JE rekla,da bi me naročila naslednji teden,da bo pač hčerka šla dan dva kasneje v vrtec,saj cepljena MORA BITI (pred vstopom v vrtec). Nič,bomo videli jutri kako bo.
|
|
|
|
RE: Cepljenje,če je otrok nahoden in kašlja? 27.8.2008 18:20:33
|
|
|
|
LoCa
|
načeloma mora biti otrok cepljen, če ne ne more v vrtec. kako je v praksi ne vem, očito ni tko. pa tut prehladi in podobno (to kar si ti naštela) niso razlog, da se otroka ne cepi. pa je praksa tuki tudi drugačna, to pa vem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?