Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 7:14:41
|
|
|
|
Volga
|
Je tudi v moji prejšnji vasi en pacietn, ki to dela, pa so zdaj sosedje parkrat poklicali policijo. Sicer ne vem, kaj je ukrepala, je pa sosed čez čas spet začel kuriti, tako da ni nekega recepta očitno.
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 7:31:47
|
|
|
|
barbara b
|
Kot vidim, ima vsako naselje enega takega . Tudi pri moji prijateljici imajo takšno sosedo. Vsak teden kuri travo in to ravno v soboto popoldan.
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 7:35:28
|
|
|
|
karinka
|
No očitno ima vsako naselje kakšnega takega "posebneža". Je pa nesramno od njih da to delajo. Čisto vse kar ti pade na pamet pa ne moreš delat. Če si nekje čisto na samem Ok, amopak takole pa
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 7:37:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz bi to smatrala kakor poškodovanje tuje lastnine (najmanj fasade) iz malomarnosti... mislim, da bi tukaj policija morala ukrepati.
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 8:41:05
|
|
|
|
.Anonimna.
|
Ne, v Sloveniji ni ekološke policije in zato je kurjenje trave popolnoma legalno Jaz sem 1x poklcala policijo, ampak niso naredili popolnoma nič, kot to, da so soseda šli opozorit. Tisti dan ni kuril, kuri pa še vedno veselo naprej. S tem, da sem jaz postala ta grda v naselju
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 9:54:23
|
|
|
|
KIKI****
|
Tud naš sosed vsak teden kuri travo. Pa mi ni jasno zakaj, ker ima koze , ki bi jih lahko čez zimo hranil s to krmo. Od trave se kadi ko in to direktno po celi dolini, sploh pa k nam, da zvečer ne morem niti zluftat. Pa kaj mu naj policijo pošiljam, če vem da je brezveze. Eh, sej bo kmal deževno vreme in sneg, bo mel dost za kidat
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 27.8.2008 12:08:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Kurjenje trave v naseljih je v večini občin prepovedano z občinskimi odloki. Vsi ki imate te probleme preverite ali obstaja takšen odlok za vašo občino in potem prijavite kurjenje na policijo...zaključeno.
|
|
|
|
RE: Je kurjenje trave dovoljeno 28.8.2008 14:58:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Hm, to pa tudi mene zanima, ker je pri nas tudi en tak čudak. Povrhu niti ne stanuje v bližini, ampak ima tu pri nas samo svoj vrt. In potem pride tja s celo familijo, pa vrtijo žar in nato še kurijo - travo, les, vse živo. Smrdi in se kadi kot . Mi hitimo zapirat okna, pa pospravljat perilo, če se suši zunaj, on pa ne je.. žive sile. Občina je pri nas Ljubljana, a se to potem obrnem direktno na MOL glede teh aktov ali na četrtno skupnost (ex-krajevno skupnost)?
|
|
|
| Stran: [1] |
ROTAVIRUSLelly28 RRAli ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?da (
35%)
ne (
65%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!