|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabi zobki
27.8.2008 0:52:50   
andrejka
Oziroma raje zelo slabi zobki!
Ne vem več, kaj naj naredim. Moja še ne dve letna punčka ima zelo slabe zobke-ima karies skoraj povsod in to tako hudega, da ji je začelo dva zobka kar pobirat... user posted image (Res je, da smo nekaj časa nazaj jemali železo, pa vendar se to ne ustavi)
Naj povem, da ne je veliko sladkega, samo sem pa tja kakšen košček čokolade, pije pretežno vodo ali nesladkan čaj... Popije tudi veliko mleka (je prava odvisnicauser posted image ), kar naj bi bilo dobro za zobke...
Zobke ji je zelo težko umivati, ker jo boli, vendar se z možem trudiva po najboljših močeh...
Ima premočno kislino? Je to to? Res ne vem več kaj storiti.
Zobozdravnica ji je z nečim premazala zobke in naslednji pregled imamo oktobra...
Kje še kakšna s istim roblemom? Kakšna rešitev?
Hvala, A.

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabi zobki
27.8.2008 7:12:09   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka

Kakšna rešitev?
Hvala, A.

Dvomim oz. mazanje zobozdravnice bo še najbolj zavrlo topljenje zob. Je pa dobro vsaj to, da ji bodo izpadli in zrasli novi. Upaj, da bo takrat bolje.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2008 8:29:49   
črti
pri nas je isto.smo prišli še prej z dopusta,ker se ji je v sprednjih zobkih-enkah,začel nabirat gnoj,ji je zobozdravnica zvrtala luknje v zobe tako da je gnoj odtekel..user posted image .za zdaj je mir,kako dolgo?
vsi so mi govorili da je to od stekleničke,ampak mi je zobozdravnica rekla da ima verjetno slabo zasnovo zobekov
bodo pa stalni lepši

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2008 8:39:18   
tabi
moja sestra se je rodila s 7.meseci prve 4 zobike je dobila pri še ne 4.mesecih so bilitako mehki da ko jih je mami s pleničko čistila so ji vstali na plenički sam koreninica je vstala ni jo pa nič bolelo ostali so bili normalni zobeki.ima pa stalne tako lepe pa zdrave da ne morš verjet.
jst mislim da stalni bodo pa okuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu črti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 10:04:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 13:31:24   
dana
lukrecija kje ste pa to izvedli ?

No naš tako slabih nima, ima pa na spondjih 5 karies. Ravno včeraj sta bila z možem pri zobarju in je rekla da je pri 3,5 letih še premajhen da bi mu vrtala. Rekla je samo redno umivat še naprej. Konec leta pa ima spet kontrolo. No pri tem me mal skrbi koliko bo karies kaj napredoval in bo šlo naprej in ga bo začelo boletuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.8.2008 21:09:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 7:28:17   
Martina27
Moja nečakinja ima tako slabe zobke, da jih pri treh letih(sprednjih) sploh ni več imela, ker ji je karies vse dobesedno pojedel.
Ampak je tudi njim zobozdravnica rekla, da je premala, da bi ji karkoli delala, da ji lahko samo dela te premaze.

No, moj sinek ima tudi bolj slabe, ali pa naj rečem zelo slabe, sam zobke še ima, ampak ful črne in tudi hodiva k zobozdravniku in mu dela premaze.

Upam da bodo resnično stalni boljši. Pa tudi moj kdaj vpije ko peremo zobke, ampak mi je rekla zobozdravnica, da tudi če kriči, zobke mora umit in pika. Bolje da kriči od umivanja kot pa od bolečine, ker ga bodo boleli.

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 9:00:52   
andrejka
Hvala za vse odgovore!

lukrecija: Pa je to za take male? Kok ste pa plačali?

Joj res upam, da bodo vsaj stalni lepši. Bi pašla tut tist probat, sam da bi blo bolš...

A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
28.8.2008 10:17:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 16:29:03   
Gordana-3
naša večja je dobila luknjice pri 2,5 letih. zobozdravnica je obe luknjici popravila. res je rekla, da pri takih malih ni navada vrtat, ampak je škoda zobkov. tisti florov namaz je za zatiranje zobne gnilobe na sprednjih zobkih. tam, kjer je luknja, ne vem, če bo kaj pomagal. res je tudi, da je hči jokala, ko so ji vrtali, ampak je usta držala odprta vsakič, ko smo prišli tja. dve štirki in štiri petke pa ji je naknadno zalila z neko belo snovjo, da tam ne more nastati luknjica. sedaj je stara 4 leta, zobke smo ohranili, tudi sprednji so ok, k zobozdravniku pa hodimo vsakih 6 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?