|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranje, večerno mleko
26.8.2008 21:18:14   
Nacka
Ojla, vem, da je bilo o mleku napisanega že oh in sploh, pa vseeno vprašanje. Mi sicer že dolgo jemo vse mlečne izdelke in jedi pripravljene na kravjem mleku. Vseeno pa je našuser posted image  zjutraj in zvečer (ko pije samo mleko) dobil milupino mleko. Pa sem mislila, da bi sedaj pri 12m počasi začeli tudi pri teh obrokih s kravjim. A je 3,2 alpsko ok? Pa še zanima me, ali jim zjutraj in ponoči grejete to mleko ali dajete sobno temperaturo. Nam je bilo do sedaj bolj prikladno milupino - vročo vodo smo imeli pripravljeno, pa smo samo še vmešali mleko. Ne predstvljam si, da naš user posted image  čaka, da mu pogrejem mleko. Ko se zbudi, naredi celo galamo in ga ne utišamo dokler ne dobi flaške. A imate kakšen praktičen nasvet za to? Pa še to, ali naj na začetku mleko redčimo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranje, večerno mleko
26.8.2008 21:22:35   
Naty_ka
Pozdravljena.
Če je že vse ostale mlečne izdelke, res ne vidim razloga zakaj nebi mogel piti še kravjega mleka. In ja, mleko mora biti za otroka polnomastno.
Mi ga pogrevamo v mikrovalovki. V par sekundah je pripravljeno.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 22:43:16   
Naja30
Moja od 11m pije alpsko mleko. Vedno ji ga pogrejem. Če je neučakana, mora v vsakem primeru počakat. Druge ji ni, ker nimamo mikrovalovke. Edina možnost je termovka, ampak je ne uporabljam.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 23:55:01   
ursulina
glede uvajanja kravjega mleka (3,5): po nasvetu patronažne se uvaja z mešanjem z AM, najprej 1/4 KM in ostalo AM in tako naprej, da se bebica navadi na okus in počasi zamenjamo s 100% KM.

itak pa je z GH vedno problem, ker je flaška pripravljena v pol minute, vse ostalo pa trajaaaa... vse preveč časa za user posted image . ampak tako pač je user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 13:27:25   
ThinkPink
Jaz ji jutranje mleko še vedno pripravim AM (Milumil), čeprav je stara že 1 leto in bi ji komot pripravila Alpsko 3,5.  Vsi ostali obroki so GH, linote in ostalo hrano že od 10m delam na kravjem mleku, ta en obrok mleka po flaški pa raje še vedno dam AM (več vitaminov in vse se prej pripravi, tako da zjutraj samo vmešam pripravljeno dozico v prekuhano vodo).

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2008 20:25:57   
timoteja
Nam je tudi pediatrinja svetovala, da naj po možnosti zjutraj in zvečer še vedno tudi po 8. mesecu damo adaptirano mleko namesto navadnega zaradi večje vsebnosti vitaminov ter drugih sestavin, in se tega držimo.

(odgovor članu Nacka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2008 20:34:13   
Paštetka
Zjutraj dobita vsak svojo flaško mleka (starejši navadno s 3,2, mlajša AM) AM, bom tudi pri mlajši ravno zaradi vitaminov dajala tako kot pri starejšem do 2. leta. Zvečer jemo večerjo, ki je, če je kuhana iz mleka,  iz navadnega 3,2 mleka.

Stara sta pa 1 in 3 leta

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2008 8:40:40   
lana38
Če je otrok nagnjen k alergiji ali je vdružini kaka oblika alergije na hrano, je priporočljivo, da bi se dajalo AM celo do 3. leta. Zdaj so tudi že AM 1, 2 in 3.
LP

lana38

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.9.2008 12:17:15   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Če je otrok nagnjen k alergiji ali je vdružini kaka oblika alergije na hrano, je priporočljivo, da bi se dajalo AM celo do 3. leta. Zdaj so tudi že AM 1, 2 in 3.
LP

Edino, če ima otrok alergijo na sojo tako kot moj, potem AM odpade user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

imena
luncaa

katero ime za punčko???

Kaja (31%)

Ela (45%)

Lia (24%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!