|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveliko pričakovanje
26.8.2008 15:41:36   
Anonimen
Pozdravljene. Z partnerjem si zelo želiva otroka, vendar nekako nama ne uspe. Pred kratkim sem šla mimo trgovine in kupila otroški pajacek. Včasih bi se najraje zjokala zakaj nama ne uspe. Ali ste tudi ve kupile kakšno stvar za dojenčka preden ste sploh zanosile? Vem, da se s tem preveč obremenjujem, vendar ne morem mimo tega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveliko pričakovanje
26.8.2008 15:46:46   
Anonimen
ja jest sem enkrat kupila stumfke, take fletne, bile so namenjene sestrični k je bila noseča.. samo sem jih obdržala za spomin.

pa so mi prinesli srečo/oz. nesrečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2008 15:46:59   
M1987
Joj user posted image Vem kako ti je, tudi jaz bi včasih kar kupila kakšno malenkost, ampak hranim to veselje, ko bom že srečka user posted image . Se skrbi, tudi vama se bo enkrat pokazala user posted imageuser posted image , tako da kar pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 15:48:14   
baguSka
Ali ste tudi ve kupile kakšno stvar za dojenčka preden ste sploh zanosile?

Ne! Sem pa ogromno stvari ze dobila... mam celo omaro cunjc in se eno omaro za vse pripomocke. Prakticno ne rabim nic vec razen zibke.

Ja pa pr men ta razlika, da sem te stvari dobila v dar in se z njimi NIKAKOR ne obremenjujem... Sem jih uskladiscla in jih bom izskladiscla, ko (ce) bo to potrebno...

Mi pa se na misel ne pride, da bi sla kupovat stvari za nekoga, ki sploh ne obstaja. Ce bi to pocela v vseh teh letih, potem nebi rabila samo nove omare, ampak se marsikej drucga... Predvsem pa psihologa, ker bi se mi vec kot zmesal...

< Sporočilo je popravil baguSka -- 26.8.2008 15:51:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 16:51:13   
ursa30
vsakič, ko grem mimo kakšne trgovine za user posted image si zaželim, da bi kaj kupila, vendar bom raje počakala na user posted image in potem zapravljala user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 17:00:00   
Anonimen
Ne.
Imava pa že tri leta pršparan denar za bebija če bo kdaj. Pa bomo takrat zapravljal k noriuser posted image .

Kupujem pa tamalim od prijateljic kar dost. Preveč, pravjouser posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2008 20:05:21   
Anonimen
Kupila dudice, nogavičke, ropotuljico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2008 10:38:50   
Anonimen
..sem tri in pol mesece do poroda pa nisem kupila še NIČ. načrtno ne hodim v otroške trgovine.
v dar sem dobila zimske copatke in trojne zoknčke. to pa je tudi vse kar imam.
kak mesec pred rokom se bom sprehodila po trgovinah in kupila zgolj osnovne stvari. Ne vem pa, zakaj bi vse to že zdaj imela doma..
lahko pa razumem tiste, ki si želijo otrok.

imela sem obdobje, ko sem si načrtno kupila premajhno konfekcijo (za 4 št.) premale hlače, ker sem upala da mi bodo nekoč prav.
in bile so mi, čeprav sem na hlače, preden mi je uspelo shujšati, že pozabila.

z dobrimi željami!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 15:11:25   
Ylenia
men je ful veselje gledat kataloge z otroskimi oblekicami k so tko luskane... ampak kaj vem kdaj bo user posted image  prisel ane. ce bom kaj kupila za napacni letni cas, mu bo kasneje itak premajhno, tako da je pomoje kar dobro da se s tem ukvarjamo cimkasneje - oz. ko je cas za to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2008 17:40:44   
LunaLuna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Verjetno se to samo tako čudno sliši ... Sej si ga ti želiš, neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2008 22:34:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LunaLuna

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Verjetno se to samo tako čudno sliši ... Sej si ga ti želiš, neuser posted image

To je bilo mišljeno, da lahko razumem tiste, ki si želijo otrok, pa še niso noseče.

Pa še odgovor na tvoj komentar: če si ne bi želela otroka, bi se najbrž drugače odločila.

(odgovor članu LunaLuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2008 23:16:30   
tinč407
jap. kupla luštnega pajacka. in mi je čisto vseeno če ga bo moj bebi kdaj nosil ali ne. bo vedno ostal spomin na to kako zelo sva ga pričakovala. Upam da ga bova tudi dočakala

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!