Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jane slalom pro in avto 25.8.2008 22:10:22
|
|
|
|
darja72
|
Tovrsten voziček sem jaz brez težav dala v Puntota, za Cliota ne vem. Ali pa si mogoče nabaviš kako fajno zložljivo marelo in je stvar urejena. Kar pa se tiče dileme velikost avta/mali otroci, pa itak menim, da vsi po malem kompliciramo. Menim namreč, da nas večina po nepotrebnem kupi velik avto. Osebno pa ugotavljam, da bi pri nas trenutno čisto enostavno in udobno shajali s kakim relativno manjšim in varnim avtom. No ja, tudi sedanji bo še za nekaj časa več kot odličen.
|
|
RE: Jane slalom pro in avto 25.8.2008 22:24:24
|
|
|
|
nananaja
|
Midvva imava pa cliota s tremi vrati, pa imava drug problem: malo prostora na zadnjih sedežih. ko sva imela notri lupinico, je morala biti za sovoznikovim sedežem, ker sicer mož ni imel dovolj prostora za vozit. razmisli. vozička jane nimava, ampak sva v prtljažnik spravila kar velik voziček, tako da tam ni tak problem.
|
|
|
|
RE: Jane slalom pro in avto 25.8.2008 22:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva mava Laguno karavan, prej pa sva mela cliota in nam je šel Slalom pro lepo notri, je pa res, da je bilo treba sneti zadnja kolesa, kar pa lahko narediš z eno potezo, brez problemov.
|
|
|
|
RE: Jane slalom pro in avto 1.9.2008 16:34:41
|
|
|
|
Čarli08
|
Tudi v Megana gre na tesno, jaz ga potem nisem kupila (vozička), ker mi je šlo vse preveč na knap. V Cliota verjetno gre, sigurno je treba kolesa pobrat dol.
|
|
|
|
RE: Jane slalom pro in avto 2.9.2008 22:57:21
|
|
|
|
katarinas
|
Jane gre sigurno v cliota, ker gre ta voziček tudi v našo corso, ki je približno tako velika kot clio (imam pa tak voziček kot ti, še iste barve je, če se spomniš... ) Se pa tudi spomnim, ko sva prodajalca spraševala ali gre voziček v našo corso... in je rekel, ja sigurno bo šel, vem da v cliota gre! Je pa res, da moraš sneti zadnja dva kolesa, ampak mislim, da tukaj ni problema saj grejo hitro dol. Kako se obnese manjši avto+dojenček? Mislim, da kar gre. Midva sploh nisva razmišljala o nakupu večjega avta zaradi otroka...sva rekla, da če so včasih s pejčki še na morje cela familija hodili... Ne vem no, mi stalno nekam hodimo, vedno rabimo precej prtljage s sabo, kdaj smo res bolj natlačeni ampak gre, pri enem otroku je čist dost prostora (za na morje smo pa trugo fliknili na streho pa je blo )
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?