|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Likalnik za lase
21.11.2008 0:40:53   
Pandica
Mišni   ja, obstajajo tut likalniki, ki so za mokre in suhe lase user posted image

Jaz ga tut imam, od Babyliss-a tega  http://www.babyliss-online.com/uk/fiche_produit.php?id_produit=59&id_gamme=11

in še tega sem si ravno včeraj kupila user posted image , ker sem ga dobila v akciji user posted image  user posted image   http://www.babyliss-online.com/uk/fiche_produit.php?id_produit=99&id_gamme=11

sem ga danes že sprobala in je super. Imam full goste, težke in dolge lase in res mi je full lepo zlikal in še po celem dnevu sem imela lepe lase, se mi nič niso začeli kodrat, skratka jaz prisegam na Babyliss user posted image user posted image user posted image

Poglej, kaj lahko še z tem novim vse delam, pa tega sploh nisem vedela, ko sem ga kupovala user posted image   dokler nisem doma videla tega posnetka: 

http://www.babyliss-online.com/images/fla/video.php?fla=demo_dryer_airstyle_pro230_uk&lang=_uk

Zdaj pa sem ti še otežila izbiro, kajne? user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.11.2008 15:31:33   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jaz imam REmingtona (wet 2 shine), da si lahko zlikam mokre (vlažne) lase. meni je super, likam se, ko si operem lase. Sem si pa pri avonu kupila zaščito za kemično obdelavo las in se mi lasje ful svetijo.

U, a to tudi obstaja? To bi pa jaz rabila. Posebej na morju npr. nimam časa čakat, da se mi lasje posušijo preden jih zlikam.

Barika, kakšne imaš pa sicer lase? Mislim, ali imaš suhe, skravžlane?

Na, zdaj pa spet ne vem. Sem že hotela tega Gama nabavit, ker imam uničene lase od enega čip liklanika, zdaj pa spet ne vem ....user posted image

kupila sem ga v big bangu.
imam pa take debele votle lase, malo se mi kravžlajo, pa ful hitro zmastijo.
men je super, ker se mi ni dalo še fena kupit, pa sem kar to vzela.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.11.2008 22:13:38   
Spark
No zdej mi pa razložite kako naj si zlikam lase. Kje začneš itd.
Jaz imam srednje dolge lase, približno 10cm čez ramena. Imam ogromno las na glavi, res zelo goste.
In zadaj imam nekaj na pol valovite- kr nekaj, niti niso skodrani, niti niso ravni. Zadaj imam full grivo, in si res ne znam zlikati lase.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.11.2008 23:16:01   
Pandica
Spark   jaz imam full goste in dolge lase. Vedno si jih spnem z špango na vrh glave, vzamem samo pramen, ki ga likam. Iz pol likaš od lasišča navzdol lepo. Ne prehitro in ne prepočasi. In tako naprej...dokler nisi fertik user posted image  user posted image  user posted image saj pa ni težko...jaz sem že zdaj tako zverzirana, da imam to narejeno en, dva, tri... user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.11.2008 9:43:41   
Mišni
No tako. Zdaj sem naročila tega GA.MA, danes, in ga tudi danes dobim.

Ma če ne bo v redu .... vas bom vse po riti!!!!

Spark, jaz imam veliko las, tudi take debele, pa samo enkrat potehnem ponavadi. Toirej pri kraju zajamem cel pramen in potegnem. To ponovim po potrebi. Pa še na drugi strani, pa potem zadaj pač kolikor dosežem. Pa se mi je čisto super zlikalo, edino zažgane imam, ker očitno je bil tale tapocenski likalnik en jajc, kar se tega tiče.
Tako da, če se mi slučajno da, potem res vrhnje spnem in najprej taspodnje polikam, pa potem vrhnje, ampak večinoma pa kar vse skupaj primem in potegnem. Pa potem po potrebi mogoče še enkrat samo ta vrhnje.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.12.2008 21:56:36   
Jelcy
http://akcije.studioma.si/ za vse tiste, ki vas je zanimal GA MA keramicni likalnik.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?