|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Policistični jajčniki
26.9.2008 11:09:07   
anci banci
vrtnica84

strinjam se z tvojim mišljenjem, da se ne smeš obremenjevati z diagnozo policističnih jajčnikov
jaz se sploh nisem amapk žal nisem zanosila v 3 letih poskušanja in ker mi tudi laparoskopija ni pomagala da bi zanosila grem sedaj na umetno

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.9.2008 13:13:04   
Mona Liza
anci banci, zakaj pa moraš biti spodaj obrit za operacijo? Se to naredi zvečer ali zjutraj pred operacijo?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.9.2008 14:25:25   
anci banci
obrit se moraš ker ti delajo 3 reze... enega pri popku drugega leco nad medenično kostjo in enega na venerinem hribčku
mene je hotela obriti zvečer, zjutraj naslednji dan sem pa imela operacijo, pa sem ji rekla da sem si že zrihtala "frizurco"

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2008 14:52:28   
Mona Liza
Aha. Ker jaz se bom potem tudi sama. Pa ali si se potem to obrila zvečer, ko si se tuširal in se potem zjutraj še enkrat tuširala? Ali se moraš to čisto obriti, da nimaš sploh nič dlačič?

Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2008 8:38:22   
anci banci
ja jaz sem se obrila zvečer ko sem se stuširala in potem sem se stuširala še enkrat zjutraj...
ja jst sem se kr cela pobrila do gladke kože...
zgoraj se moraš pobrit da ni več dlak - da se ne bi kaj okužlo:)

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.10.2008 8:30:41   
VRTNICA84
Anci banci nisem mislila slabo. Vem, da nekatere težko zanosijo. Ampak bolje je če se ne obremenjuješ z tem. Veliko imam prijateljic, ki se že nekaj časa borijo z tem, da bi rade zanosle.

Želim ti, da čim prej zagledaš +. Jaz ti lahko povem samo iz svoje izkušnje. Ta pa je, da sem kljub policističnim jajčnikom zanosla v prvo. Ter januarja pričakujemo našo malo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 31
1.10.2008 13:05:46   
anci banci
VRTNICA 84

saj vem da nisi mislila slabo..... samo hotela sem deliti izkušnjo z vami in se strinjam s tabo
mi je isto reku moj ginekolog da naj se ne obremenjujem da bo vse ok
no sedaj je s temi terorijami očitno obupal in vlčeraj sem začela s postopkom umetne oplodtve
želim ti lepo user posted image  še naprej

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Prostorož
_Anja_

Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?

Ja, sem že slišal/a (17%)

Ne, nikoli (81%)

Ja, sem se že udeležil/a (2%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!