Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Policistični jajčniki 26.9.2008 11:09:07
|
|
|
|
anci banci
|
vrtnica84 strinjam se z tvojim mišljenjem, da se ne smeš obremenjevati z diagnozo policističnih jajčnikov jaz se sploh nisem amapk žal nisem zanosila v 3 letih poskušanja in ker mi tudi laparoskopija ni pomagala da bi zanosila grem sedaj na umetno
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 26.9.2008 13:13:04
|
|
|
|
Mona Liza
|
anci banci, zakaj pa moraš biti spodaj obrit za operacijo? Se to naredi zvečer ali zjutraj pred operacijo?
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 26.9.2008 14:25:25
|
|
|
|
anci banci
|
obrit se moraš ker ti delajo 3 reze... enega pri popku drugega leco nad medenično kostjo in enega na venerinem hribčku mene je hotela obriti zvečer, zjutraj naslednji dan sem pa imela operacijo, pa sem ji rekla da sem si že zrihtala "frizurco"
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 26.9.2008 14:52:28
|
|
|
|
Mona Liza
|
Aha. Ker jaz se bom potem tudi sama. Pa ali si se potem to obrila zvečer, ko si se tuširal in se potem zjutraj še enkrat tuširala? Ali se moraš to čisto obriti, da nimaš sploh nič dlačič?
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 29.9.2008 8:38:22
|
|
|
|
anci banci
|
ja jaz sem se obrila zvečer ko sem se stuširala in potem sem se stuširala še enkrat zjutraj... ja jst sem se kr cela pobrila do gladke kože... zgoraj se moraš pobrit da ni več dlak - da se ne bi kaj okužlo:)
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 1.10.2008 8:30:41
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Anci banci nisem mislila slabo. Vem, da nekatere težko zanosijo. Ampak bolje je če se ne obremenjuješ z tem. Veliko imam prijateljic, ki se že nekaj časa borijo z tem, da bi rade zanosle. Želim ti, da čim prej zagledaš +. Jaz ti lahko povem samo iz svoje izkušnje. Ta pa je, da sem kljub policističnim jajčnikom zanosla v prvo. Ter januarja pričakujemo našo malo pikico.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Prostorož_Anja_Ali poznaš ta projekt, ki skrbi za obnovo otroških igrišč?Ja, sem že slišal/a (
17%)
Ne, nikoli (
81%)
Ja, sem se že udeležil/a (
2%)
Število vseh glasov: 295Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!