|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročne priče
25.8.2008 17:06:28   
Mandek
Preden me spet kakšna uporabnica nadere, da se me to ne tiče (moja tema na odnosih,op.), vseeno apeliram na tiste, ki ste pripravljene odgovoriti in se pri tem ne boste počutile preveč ogroženo, ker vdiram v vašo zasebnost...user posted image

Torej, na podlagi česa ste se odločile kdo bo vaša poročna priča?
Jaz namreč že precej časa vem, da bo to moja prijateljica. Zanjo pa sem se odločila preprosto iz razloga, ker mi je tako draga, super pozitivna in ker...ker je tako preprosto fajnauser posted image .

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročne priče
25.8.2008 17:13:15   
murphy
Moja priča je moja sestrica. Pa ne zarad tega, ker je sestra, ampak je hkrati moja najboljša prijateljica. Fantova priča pa je njegov prijatelj in sošolec iz srednje.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2008 17:15:11   
Anonimen
Najprej sem hotela rečt prijateljici, potem sm pa povedala doma da se ženva, je bla pa tamala čist navdušena in sem kar njej reklauser posted image . V glavnem je bila ful vesela in počaščena, tako da mislim da sm se prav odločilauser posted image .

(odgovor članu murphy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2008 17:27:41   
Naty*Taja
Jaz sem se tudi za prijateljico iz sš odločla. Mi je tako fajn dekliščino naredla, da mi ne bo nikoli žal! Zakaj? Zato, ker je super punca!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2008 17:52:26   
total
Moja poročna priča bo moja sestra,ker mi je to že od nekdaj želja in ker vem da sem pravo osebo zbrala za to....ob vsem mi stoji ob strani in tudi takrat mi bouser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2008 17:58:54   
majcci
Jaz še ne vem kdo mi bo priča, za to na to vprašanje težko odgovorim user posted image user posted image .
Se pa odločam med sestrično in krstno botro (sestr ali bratov nimam). Imela bi tudi bratranca pa je samo krščen, midva pa se bova poročila tudi cerkveno.
Mislim pa da bom izbrala sestrično, ker mi je najbolj blizu (čeprav krajevno kar daleč) in sva veliko časa preživeli skupaj.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2008 19:55:59   
Martina27
Moja poročna priča bo moja sestričana? Zakaj  sem se odločila za njo? Zato ker jo imam rada, ker je edina oseba od sorodnikov, ki se ji lahko zaupam, ker je človek na mestu, skratka ker je moja sestričana in si na ta dan želim, da je ob meni. .
Mojmu bo pa priča njegov najboljši prijatelj.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2008 20:38:16   
Anonimen
Moja priča bo moja najboljša prijateljica.
Je prijateljica v pravem pomenu besede in super , zabavna, krasna ženskauser posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2008 21:13:31   
Naja30
Moja priča je bila moja najboljša prijateljica in hkrati oseba, ki je bila priča najini ljubezni od začetka. Druge ne bi mogla izbrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2008 6:53:37   
karinka
Jaz sem bila priča bratu, on pa meni. Se zelo razumeva in on se mi je zdel najboljši za to.

Može je poročna priča njegova sestra. Obe poročni priči sta tudi krstna botra najini hčerki.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2008 7:20:35   
puncica
Meni je bil moj brat, ker takih prijateljic (imam samo znanke) katere bi bile lahko priče nimam, mojmu možu je bil pa tudi brat, zarad istega razloga kot pri meni, ja smo bol samotarji in imamo bol malo prijateljev, večinoma le znance.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2008 7:46:58   
Tanik
Moja poročna priča je bila moja najboljša prijateljica, ki mi je zmeraj stala ob strani in ko sem našla svojega bodočega moža, sem vedela da  mora ona biti ob meni.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2008 11:23:03   
koala
Moja poročna priča je moja najbolša prijateljica, zakaj? Ker se druživa že iz peskovnika, ker sva skupaj ušpičili marsikatero traparijo, predvsem pa zato, ker vem da se lahko nanjo zanesem kadarkoli. Ker sva povezani bolj kot sav povezani z sestro.

Aja, majcci, poročna priča ne rabi zakramentov, moja ni niti krščena. Sem vprašala župnika če je to problem, pa je rekel da ne, ker je to samo formalnost.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.8.2008 11:36:41   
baguSka
Torej, na podlagi česa ste se odločile kdo bo vaša poročna priča?

Na podlagi tega, ker je bil moj moz prica svojemu dolgoletnemu prijatelju par mesecev predno sva se midva porocila, tako da sem jaz vzela njegovo zeno za svojo prico.user posted image  Smo bli pa cist sami na poroki. Torej midva + price. Zato sva izbrala par in sta bla onadva edinadva na katera sva sploh pomislila, ker sta nama najbolj pri srcu.user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2008 15:30:31   
Nadja15
Za pričo bi rada imela brata, ki pa bo takrat star šele 17 let. Ali obstaja kakšna pot, da je mladoleten priča, pri tem pa starši podpišejo, da je v njihovi vednosti ali pa kaj takšnega. Ali pa če je možno, da se poročiš, poroka pa postane veljavna takrat, ko priča dopolni 18 let. Če je imel kdo izkušnje s tem, naj mi prosim pove, če obstaja kakšna možnost, da bi bil kljub svoji starosti priča.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.9.2008 17:35:16   
Čebel@
moja poročna priča je bila kolegica iz osnovne šole,sem pa najprej vrašala sestro in je že privolila potem čez čas pa je zvedla da je noseča.ko sva se ženila je bil njen otrok star 3 mesec in mi je rekla da če bi vedela da bo mali tok priden čez dan da bi mi bla priča.je pa ona dobila šopek in se drugo leto maja poročita in se  je situacija obrnila....ker bo moj user posted image  takrat star 3 mesece!!!user posted image  mojmu je bla pa sestra!

(odgovor članu Nadja15)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.9.2008 17:36:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Nadja15

Za pričo bi rada imela brata, ki pa bo takrat star šele 17 let. Ali obstaja kakšna pot, da je mladoleten priča, pri tem pa starši podpišejo, da je v njihovi vednosti ali pa kaj takšnega. Ali pa če je možno, da se poročiš, poroka pa postane veljavna takrat, ko priča dopolni 18 let. Če je imel kdo izkušnje s tem, naj mi prosim pove, če obstaja kakšna možnost, da bi bil kljub svoji starosti priča.
jaz ti svetujem da pokličeš na občino in enostavno vprašaš!

(odgovor članu Nadja15)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.9.2008 18:23:17   
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Nadja15

jaz ti svetujem da pokličeš na občino in enostavno vprašaš!

Na občini ti ne bodo vedli kaj dosti pomagat. Je boljše da pokličeš na Upravno enoto na oddelek za matične zadeve in osebna stanja.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

SPANJE
riba5

KJE SPI VAŠ OTROK

PRI VAS V POSTELJI (22%)

V SVOJI POSTELJICI (52%)

V SVOJ SOBI (26%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!