|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neckermann
25.8.2008 16:11:26   
LoCa
sem našla sicer teme o neckermannu, samo ni govora o tem kar mene zanima, pa še zaklenjene so. v glavnem, rada bi naročila neko bundo, samo piše, da je ni na zalogi. sem lani hotla isto, samo sem ko butelj čakala kaka mesec, pol pa obupala.
a ve kjra, kolko časa se v takem primeru čaka? mislim, sej do zime je čas, samo ne mislim čakat. sem klicala, pa mi un tip ni nč pametnega povedal
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neckermann
25.8.2008 16:49:06   
NTS
Po mojih izkušnjah je dosti stvari takšnih ki se ponavljajo iz leta v leto pa jih nikoli nimajo na zalogi. Toliko da si zapolnijo katalog.user posted image

Sem mojemu želela kupiti ene teniske pa sem skoraj p..user posted image  zraven.

Javi kako se ti bo izteklo

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2008 16:51:33   
malecka
Jaz sem z neckermanu naredila križ ravno zaradi teh stvari..........user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2008 7:19:06   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

sem našla sicer teme o neckermannu, samo ni govora o tem kar mene zanima, pa še zaklenjene so. v glavnem, rada bi naročila neko bundo, samo piše, da je ni na zalogi. sem lani hotla isto, samo sem ko butelj čakala kaka mesec, pol pa obupala.
a ve kjra, kolko časa se v takem primeru čaka? mislim, sej do zime je čas, samo ne mislim čakat. sem klicala, pa mi un tip ni nč pametnega povedal

A enkrat te ni izučilo, se boš še enkrat lotila tegale projekta, jaz ti ga odsvetujem user posted image , pejt raj v trgovino pa si kup bundo, jo boš vsaj lahko to sezono nosila.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2008 16:07:42   
LoCa
ne sej nisem naročila user posted image . sem samo v košarico dala in je to pisalo. pa ne sam pr bundi.
a tako, se dogaja. pol bom pa raje počakala na bunde v trgovini. čeprou bojo najbrž kr dražje in čudne user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2008 16:20:33   
baguSka
čeprou bojo najbrž kr dražje in čudne

mogoce je tuki res cenej, ampak temu primerno se bl cudno...

vsaj pred leti je tko blo.. ko sem jst narocila en pulover...

beda - dvakrat sem oprala pa vrgla stran... nikol vec!

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!