|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov začetek
25.8.2008 12:55:03   
alina_1
Pozdravljeni!

Moja situacija je sledeča.
Pred pol leta sem se odločila za ločitev.
No,nedavno sem spoznala nekega moškega.Sva se tudi dobila na kavici,čvekala in se uredu razumela.Tudi fizično,mi je všeč.
Sedaj pa mi prav on pošilja že prav ljubezenske maile ali smse,klicev je vse več.
Tukaj pa se pri meni ustavi.
Z njegove strani je očitno,da si želi še nekaj več,jaz pa se umikamuser posted image .Pa zaenkrat,res deluje zelo prijazen,in pošten fant.
Mene pa vse  to ne prepriča.Se zdim sama sebi smotana,da ga ne pustim bližje.

Še sama po pravici ne vem,kaj bi.
A je še kdo z podobno izkušnjo?

Hvala in Lep dan.A.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nov začetek
25.8.2008 13:25:24   
Anonimen
Povej mu da pač še nisi pripravljena.

Če je uredu dedc bo razumuuser posted image

(odgovor članu alina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2008 13:28:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Povej mu da pač še nisi pripravljena.

Če je uredu dedc bo razumuuser posted image

Evo tocno tko... jaz sem mojmu to skoz govorila... dokler nisem bla pripravljena in danes sva porocena!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2008 13:41:01   
Naja30
Iz tvojih besed je razvidno, da ti ni ali da še nisi pripravljena in mu ti pač povej.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2008 13:43:48   
baguSka
Se zdim sama sebi smotana,da ga ne pustim bližje.

no se tole komentiram: to je blo prisotno tud pr men... potem pa je cas prnesu svoje...

(odgovor članu alina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2008 13:55:26   
N.SI
Očitno še nisi pripravljena na nov začetek - to ni nič narobe... Pomembno je, da si daš čas... In ko le-ta pride, bo vse drugače.
Ti držim pesti.

(odgovor članu alina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2008 14:47:48   
sakuL
povej mu da nisi pripravljena, pa pusti casu cas... mogoče pa je pravi...

a ti kaj cutis do njega'?

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2008 16:58:14   
Mandek
Se strinjam s predhodnicami. Če je za tabo ločitev, potem veš, kako neprijetne znajo biti človeške odločitve. Se zavedaš, da sedaj lahko uživaš tisti del, ki je bil prej del zakona? Zdaj si ti in z največjo pravico samo ti.
Če si postavila to vprašanje sem, že kot je rekla Naja30, potem ti res še nisi pripravljena. Ne vem, zakaj bi že mogla biti. Človek rabi čas in prav je, da prisluhneš sebi.
Nov začetek se ti dogaja vsak dan, le zaznavaš ga še ne. Mislim, da je pred vsemi drugimi čas, da spoznaš sebe in kaj si ti v resnici želiš.
In kot so rekle...vsak "ta pravi" vedno počaka. To tako jeuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2008 18:24:13   
Anonimen
in se uredu razumela.Tudi fizično,mi je všeč. 

Pa zaenkrat,res deluje zelo prijazen,in pošten fant

To je dobro.

Pa drugace, kaj se ti zdi, kaj cutis, je to to? Ali je samo fajn, ker se pijazen, posten in vsecen fant zanima zate? 

(odgovor članu alina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2008 10:47:45   
Zamima
Najprej moraš razčistit sama pri sebi, če res že hočeš nov začetek in to ravno z njim,... verjamem, da te begajo lubezenska pisma in izjave,...

če še nisi prepričana, mu povej, da je to zate naenkrat preveč ali pa mu ti odgovarjaj na ta pisma, maile, bolj "hladno" ampak vseeno prijateljsko, če si seveda z njim želiš ostati v takem stiku.

Vso srečo,... pa upam, da boš kmalu tudi ti pisala vroča pisma njemu user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2008 10:59:55   
daddy
Hiti počasi user posted image .

(odgovor članu alina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?