Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:52:57
|
|
|
|
Štručka1
|
Pozdravljene, moja hči gre prvič v vrtec,...v ponedeljek. Zanima me, kaj obleči otroku za v vrtec v tem prehodnem obdobju,... Zjutraj je hladno, popoldne vroče,... Kako je s temperturami v vrtcu, pa se mi ne svita kaj dosti,... Kaj predlagate???
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:55:52
|
|
|
|
Mišni
|
Zjutraj dolge hlače, majico s kratkimi in jopico, za s seboj pa kratke hlače za preoblečt. Če pa ni prav mraz, pa je najbolje 3/4 hlače že zjutraj oblečt.
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:56:28
|
|
|
|
neanja duo
|
dolge tanke hlače,majica s kratkimi rokavi,čez tanka jopica ali pulover kratke hlače za preoblečt
|
|
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 11:36:00
|
|
|
|
glen
|
Mi našo tamalo vozimo za 9 ko ni več tako mrzlo in ji dam kr 3/4 hlače in majico s kratkimi. Ima pa itak v nahrbtničku zmeraj rezervo: jopco,dol. hlače-tanke,še eno majico s krat,spod.perilo pa nogavičke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?