|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:19:13   
august
Živjo nosečke,
kako ste kaj? A mi lahko katera pove, če res ni priporočljivo spanje na hrbtu v času nosečnosti. Meni pa tako paše!!!!!!!!!!!!
sem v 16 tednu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:23:06   
Lunca1
Jaz sem tudi spala na hrbtu. zaspala sem sicer na boku, potem sem se pa menda vedno na hrbet spravila.:)-:)-:)- Pa tudi CTG mi je delalal na hrbtu, ker se je tako tamalo bolj čutilo

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:24:47   
taška30
Ne vem, ampak jaz sem v 33. tednu, pa še vedno spim na hrbtu. Kaj pa morem? Kakorkoli zvečer zaspim, se zjutraj zbudim na hrbtu! Pa nič ne kaže da bi kaj škodilo, ne meni, ne :duda:
LP

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:46:50   
puri
Pravijo, da po 4 mesecu ni več dobro spati na hrbtu, ker je že trebuh bolj težak in tako pritiska na neko žilo.

Jaz sem se trudila, da nisem spala na hrbtu, samo mi ni vedno ratalo,.....velikokrat sem se zjutraj zbudila, pa sem bila na hrbtu!

lp

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:48:52   
tejč
Ja, se strinjam s puri, pa pravijo, da je fajn spat na levem boku, ker so tako vsi organi in otroček bolje prekrvavljeni. Jaz se dostikrat spomnim na to, pa se obrnem na bok, sam je tud men težko, ker mi še kar paše na hrbtu in trebuhu.
LP.

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   spanje na hrbtu
8.3.2005 9:51:34   
mika
:nosecka::nosecka::nosecka:, če vam paše spat na hrbtu ni nič narobe. če bi :duda: pritiskal na žilo, bi vam postalo slabo. pol bi se pač obrnile na bok. tako je meni rekla moja g. jaz sem do konca nosečnost spala na hrbtu.

mika
:sloncek:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spanje na hrbtu
8.3.2005 12:25:30   
pravljica
jaz vedno spim na hrbtu...upam da bo šlo tako čedalje dlje...s tem ne škoduješ otročku, kasneje pa res pritiska na neko žilo...to pa ti čutiš kot omedlevico in itak ne moreš več ležat v takšnem položaju

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spanje na hrbtu
8.3.2005 16:32:58   
mika
Gitica, dokler te ne bo motlo.

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spanje na hrbtu
8.3.2005 20:41:53   
inez
kaj je pa z spanjem na trebuhu? do kdaj lahko spis na trebuhu, hvala, lep pozdrav

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?