|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cinque terre
24.8.2008 21:31:14   
martita
Pozdravljene, gotovo vas je veliko, ki ste počitnikovale v tem delu Italije. Imate kakšen namig za fajn (preverjen) apartma/hiško?

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cinque terre
26.8.2008 14:15:14   
ella2006
Mi smo bili blizu Padove v Abano termah, in nam je bilo res super.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cinque terre
9.9.2008 23:49:14   
tinas
ojla, mi smo bili tam enx za 1.maj. najeli smo apartma prav v eni od teh vasi in je res čudovita izkušnja. prav zato, ker so te vasi zelo turistične čez dan, zvečer in zjutraj pa so tam povečini le domačini. spali smo v zelo lepem apartmaju v vasici Manarola, stal je 100 eur/dan za 6 oseb (2 spalnici, dnevna, kuhinja, balkon in kopalnica). na žalost nimam več kontakta, našla sem ga na netu. vtipkaj v google, sigurno boš kaj našla.
vasice so čarobne, povezane z vlakom in ladijco (kupiš dnevno karto in se poljubno, cel dan voziš med vasicami). z avtomobilom ne moreš v vasi, parkirišča so daleč iz vasi, lahko le razložiš kufre pred rampo na vhodu v vas in potem peš. dol še gre...gor pa na srečo vozijo majhni električni kamijončki, ki ti peljejo kufre.
skratka, toplo priporočam!

lp
t

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?