Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 20:05:46
|
|
|
|
onur
|
ja naredi test. kaj si bebice želiš ali ne?
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 20:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje si staknila trebušno gripo
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 20:08:52
|
|
|
|
Žaka
|
Ja full si jo želim. Sva bila pridna celi mesec . Ja jutri bom test naredila.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 20:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar korajžno Pa jutri nam povej
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 21:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi mene je vedno strah pred testom. Itak vedno pokaže minus, nato se pa prikaže. Ravno te dni je takšna situacija, ko ne vem, ali bi naredila ali ne, le da jaz ne čutim nobenega špikanja in nič takega, kar bi mi dajalo pogum, da ga naredim. Potem pa si vedno rečem, da bolje, da izvem prej, kot pa da imam neko lažno upanje. Lahko se pa vedno plusek prikaže, zato kar pogumno . Pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 21:08:41
|
|
|
|
ROŽICI
|
upam da zagledaš jutri .pa sporoči nam vso srečo!
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 21:50:51
|
|
|
|
ptejka
|
Žaka držim pesti zate
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 24.8.2008 22:32:28
|
|
|
|
onur
|
držim pesti, da bi bila srečna
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 8:27:32
|
|
|
|
M1987
|
Sve že dve No meni zamuja že od 21. in sem danes zjutraj naredila test in nič, nič... Vsak mesec razočaranje, ko pride , zdaj je pa ni in še test ni pokazal / . Smola...
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 9:15:43
|
|
|
|
Žaka
|
Menstruacija mi zamuja že 4 dan. Danes sem naredila testek in je pokazal minus. Ne vem zakaj mi zamuja,ker imam vedno točno. O tečki pa ni ne duha ne sluha.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 9:23:19
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Menstruacija mi zamuja že 4 dan. Danes sem naredila testek in je pokazal minus. Ne vem zakaj mi zamuja,ker imam vedno točno. O tečki pa ni ne duha ne sluha. meni je prejšnji teden prvič po dveh letih zamudila za en teden. no, po dolgem čakanju sem dobila
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 10:38:20
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Menstruacija mi zamuja že 4 dan. Danes sem naredila testek in je pokazal minus. Ne vem zakaj mi zamuja,ker imam vedno točno. O tečki pa ni ne duha ne sluha. stres? hormonsko neravnovesje? počakaj 1 teden, ponovi test; če je -, pokliči G.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 12:39:57
|
|
|
|
ina24
|
Jaz tudi mislim da je stres...pomoje nisi noseča, ampak vseeno upam da si ker si verjetno to želiš, ane Ne razmišljaj o mensi, ker s tem ko razmišljaš bo ali ne bo, jo samo prestavljaš Upam da zagledaš /
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 13:07:25
|
|
|
|
sakuL
|
djmo djmo, ponovi vajo me smo že neučakane, .. čez kaka dva dni naredi test se enkrat
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 13:12:11
|
|
|
|
Žaka
|
Matral me je firbec in firbec.....šla sem še po clear blue. Mislim da se je pokazal rahel plusek. Saj če nebi bilo nič hormona tudi rahel + nebi bil ? Čez dva dni ponovim vajo.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 13:28:09
|
|
|
|
pikicao.
|
drzim pesti
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 14:04:53
|
|
|
|
S*
|
+ je + pa čeprav rahel. Upam, da bo čez 2 dni že močnejše barve in da nam sporočiš veselo novico.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 14:18:10
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaka Matral me je firbec in firbec.....šla sem še po clear blue. Mislim da se je pokazal rahel plusek. Saj če nebi bilo nič hormona tudi rahel + nebi bil ? Čez dva dni ponovim vajo.
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 14:52:05
|
|
|
|
sakuL
|
jaja
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 18:30:13
|
|
|
|
skrivnost
|
Žaka močno upam, da vama je uspelo ! poročaj ko se enkrat naredis... drzimo pesti , ane?
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 25.8.2008 19:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas so testi ze kar malo na dnevnem redu... ze v drugi temi sem razlagal situacijo, ko ne veva kdaj delat test, ker ni se od prvega poroda (1 leto stara puncka), in delamo mal na blef.... Videli smo bledo crtico, bledi +...... pred 14 dnevi. Danes crtica ni bila vec tako zelo bleda sredi dneva, tako da jutri zjutraj ponovimo, pol se pa po potrebi narocimo h dohtarju.... skratka, tele blede znakci..... nekateri pravijo da ni vazno kaksna je crtica, glavno da je... Vsi upamo da nam rata, vsem nam bo enkrat uspelo...... Vsi si zelimo da se to zgodi cimprej, in enako zelimo tudi drugim upajocim. Srcno zi zelim veliko srece! Ciril
|
|
|
|
RE: Ne upam narediti testa... 26.8.2008 7:15:28
|
|
|
|
tejč76
|
Bravo CIril (za te besede...)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?