|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fantek ali punčka? Kaj ste si želele in ali s...
8.3.2005 8:31:35   
Tjula
vprašanje za vse nosečke: kaj si želite, fanta ali punco, in zakaj? Vse, ki otročka že imate - kaj ste si želele in kaj ste potem "dobile"? Kakšni so bili občutki ob izpolnitvi oz. neizpolnitvi želje?
Jaz sem si ves čas želela samo punčko in sem jo tudi dobila. Ful sem bila happy in ne vem, kako bi reagirala, če bi bil fantek - no, najbrž bi bila seveda ravno tako vesela, samo da bi bil zdrav, a ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.3.2005 8:35:51   
Vera*
Ja kot je enkrat v hecu rekel moj stric:saj ni važno kaj bosamo da bo pob zdrav.:)-:)-Jaz bi imela 6 otrok in vseh 6 bi imela fantkov.pa ne vem zakaj.:zmeden2:Ampak v bistvu mi je vseeno samo da je otrok zdrav.aja,ne vem če bom sploh imela kdaj 6 otrok.Ne bi rada miški konkurenco delala.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2005 8:36:56   
Mina1
Čisto na kratko: še predno sem bila prvič noseča, sem imela nek feeling v glavi, da bom z mojim imela 2 :modri:.

Ko sem bila prvič noseča, sem tuhtala samo o:modri:, sanjala samo o:modri: in tako, čeprav so mi vsi govorili, da bom imela :roza: - rodil se je seveda:modri::bravo:

V drugi nosečnosti je bilo prav tako: čutila sem, da bo :modri:, ker pa sem imela NS slabo, sem morala na AC, kjer dobiš v bistvu A-test otročka in izveš tudi za spol. Seveda smo 18.2.2005 rodili malega piškotka :modri:

Morda notranji feeling:zmeden:, res ne bi vedela, ali pa po tihem želja po:modri: - skratka, meni se je izpolnila, ampak samo, da sta oba zdrava in najlepša na svetu;)

Moj pa je seveda izredno ponosen nad tem, da imamo doma 2:modri:. Ampak vem, da četudi bi rodila :roza:, bi čutili enako in bili bi presrečni.

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2005 8:49:51   
india
Vera*, saj s 6 fanti mi pa ne bi konkurence delala!!!:)-:)-:)-:)-:)-
Jaz sem si pri prvih dveh želela :roza:, pa sem ju dobila, pri tretji sem od začetka vedela,da bo punčka ( občutek, ne UZ!), potem sem si pa pri 4. močno ćelela fanta. In res je fant, moj cartljivi Jan, razvajen, da je kaj, ampak, zdrav!
No,pri 5. mi je bilo vseeno, vedela sem, da bo še bolj razvajeno dete, ker pa so bili vsi razen tretje blond, sem si želela,da bi bilo dete temnolaso. In rodila sem črno punčko, ki pa je zdaj:(:(, najbolj blond od vseh:)-:)-:)-.
Za 6. sem tudi od vsega začetka vedela,da bo fant, tudi rodila sem ga čisto enako kot prvega sina, kratek porod skoraj brez bolečin, pa sem zelo vesela, da je prvi dobil družbo.

Mislim, da je res vseno,kakšnega spola je, samo, da ni nekih komplikacij, da dete lepo raste in je zdravo ter da se iammo radi!:rozica:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2005 8:51:54   
LIALIA
Tjula, tudi jaz sem si želela punčko in to takoj ko sem zanosila, prej mi je bilo vseeno. V nosečnosti pa pomislili nisem smela da bi bil fant, sem kar žalostna postala. Mogoče nam telo sporoča kaj nosiš v sebi, ker jaz sem tudi punčko dobila.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.3.2005 8:52:03   
Magi*
mene so vsi po moževi strani prepričevali, da bo fantek, ker so v njihovi familiji sami fantje. sem se počasi navadila na to misel. ko je pa moja babica vidla moja trebuh je pa rekla: "to bo punčka, jaz se še nikoli nisem zmotila.". ko je G potrdila, da bo punčka mi je tašča še vedno prigovarjala, da bo fantek. rodila sem prekrasno punčko. oba z možem sva jo bila neizmerno vesela. pa BTW moja tašča ni upoštevala, da so pa v naši familiji same babnice;)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2005 8:52:08   
ajda11

Imam par, pa v nobeni nosečnosti nisem imela želje kakšnega spola naj bi bil otrok, ampak samo, da bo vse vredu in da bo zdrav. Saj v končni fazi ne moreš nič, kar je narejeno je narejeno. Je pa res, da sem obakrat brez uvtrazvoka vedela kaj bom rodila, enostavno vedela sem kaj bo-tega ne znam opisat, ne bi bila pa niti slučajno razočarana, če bi bil tudi v drugo fant. Imam pa sestro in moja mama je bila ob njenem rojstvu maksimalno razočarana, ker ni fant in je dva ali tri dni (vsaj tako sama pravi)sploh ni mogla prav pogledat. To je meni čisto nerazumljivo.

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2005 9:12:44   
dory
Jaz sem si zelela puncko...ceprav sem od vsega zacetka slutila,da ima nasa puncka lulcka...skoraj vsi uz-ji so kazali njegovo premozenje,le eden je kazal puncko,kar me je zlo razveselilo..ampak moj sesti cut me malokrat izda in tudi tokra me ni...pa sem kljub temu zelo zelo srecna in dones si ne predstavljam,da bi mel puncko :)...moj detk fletk:love::love:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2005 9:17:38   
mamsi
Želela sem si samo 2 otroka, po možnosti mešano, nimam pa raje bolj eno kot drugo, vsako dete ima zame posebne značilnosti, ki so krasne. Prišla je punčka, zdej bomo naredl pa še fanta:)-:)-, če nam bo uspelo.;)

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2005 10:14:15   
darjatimci
Jaz sem si drugič zelo želela punčko in jo tudi dobila,me je pa tolk dajalo,da si na UZ nisem upala prej vprašat,da nebi bila razočarana:bravo:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.3.2005 10:15:47   
ZARA
ja...'ziljon' procentno - res sem bla vesela...

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2005 10:17:37   
urši*
želela sem si in že od vsega začetka sem čutila, ada bo rodila fantka. že takoj sva izbrala ime za fantka -Luka! in glej, rodil se je Luka, sicer pa mi je moj ginekolog že kaj kmalu povedal, da bo fantek!:love:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.3.2005 10:20:28   
malika
meni je bilo prvič čisto vseeno, ampak moj si je tako panično želel fanta, da sem skoz imela občutek, da "mora" bit fant in je.

Zdaj v drugo, mi je tudi vseeno, čeprav bi rada imela parček. No moj dragi pravi, da bo punčka. Jaz pa spet nimam nobenega občutka kaj bi naj bilo :)- .
Mogoče si zdaj malo bolj želim punčko 9nebesa

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2005 10:28:47   
piščanc
jaz sem tudi vedela, kaj bo, obakrat in si to tudi želela, pred UZ-jem
pa ne vem, ali je bila želja, ali občutek, ampak telo ve

prvič v bistvu nisem fuuul želela punčke, ampak malo pa res bolj kot fanta, sem šele kasneje ugotovila, drugič sem si pa želela fanta, in ratalo je
za očkata pa ne vem

yupi

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.3.2005 10:54:24   
Pikapolonica
Jaz nisem vedela, niti slutila, sem si pa čisto potihoma želela punčko. Ampak res čisto potihoma, na glas pa samo to, da bo dojenček zdrav. No, zdaj jo pa imam, mojo lubiko!

Pozdravček, Pikapolonica :pika:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.3.2005 11:20:54   
simona1
Uf, nekako res sem si potiho želela punčko in ko sem na UZ zvedela da bo punčka sem bila tako vesela da sem kar malo jokala. Ko sem odhajala iz porodnišnice sem se tako prešerno smejala, da so ljudje kar gledali za mano :)- . Potem sem s tresočo roko poklicala bodočega očija in se drla v slušalko da bomo dobili punčko JUTO. Nato sem odšla k moji dobri prijateljici kjer sva obe kar skakali in vriskali, na poti domov pa sem se ustavila v prodajalni igračk in kupila belega zajčka z roza srčkom na katerem piše "it's a girl". In hčerka je zajčico poimenovala Maška, in ta ji je med najljubšimi igračkami. Kr ne morem verjeti da bomo konec meseca stari že 4 leta !!!:bravo::bravo:

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.3.2005 11:55:17   
Tjula
Simona, točno tko kot jaz. Vaši zajčici je pa ime tko kot moji hčeri... Maša!

(odgovor članu Tjula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?