|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazen
8.3.2005 8:22:02   
wawa
Ho hoj.....saj veste tanova nič ne ve:)-:)-:)-:)-

Ok ne resno me zanima a mislite da je 26,3 stopin C, premrzla voda za plavanje nosečk - toliko ima napreč Kranjski olimpijski bazen kamor sem do sedaj hodila plavat?????????????'

Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bazen
8.3.2005 8:26:11   
tejč
Ma, jaz mislim da ne, če ti paše. Meni namreč bi pa bilo prehladno. Čeprav sem se kopala v Podčetrtku pri 27 stopinjah pred kakim mesecem in je blo kar v redu.
Pazi le malo, kako je s čistočo bazena.
Pozdrav še eni "vodni".

Mateja :nosecka:31.t.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bazen
8.3.2005 8:40:24   
wawa
Hvala!!!!!

Voda je pa fullll čista, pomoje boljšo težko dobiš.....bom šla probat, če pa me bo zeblo....potem pa vn pa na čajčka;)

Lp:rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bazen
8.3.2005 15:31:52   
Julijana
nova na RR
sem čisto na začetku:nosecka:3t po mojih izračunih, ker še nisem bila pri g (naročena 30.03.) tudi mene zanima savnanaje in kopanje, ful mi paše topla voda in savna ker je tako mraz, samo ne upam da ne bo kaj narobe.

julijana:sloncek:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?