Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 18:07:38
|
|
|
|
alička
|
Aja? A je potem od frotirk muckasto tudi ostalo bombažno perilo (majčke, sp.perilo...)? V navodilih za pralni stroj namreč piše, da ni dobro prati v enem stroju samo brisač, ker bi bil pretežko in da jih je dobro kombinirati z drugim perilom.
|
|
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 18:27:30
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz vedno vse skupaj perem, pa ni nič muckasto. Fajn so te našopali. A si pri njih tisto posteljnino, ki se mucka, kupila?
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 20:39:07
|
|
|
|
nicimoja
|
kako je z muckanjem ne vem. vem pa to, da posteljnino vedno perem čisto posebej. najprej oba kovtra, potem pa od vzglavnikov ter rjuho. pa tudi brisače perem vedno posebej, ker se tako operejo lepše in bolj dišijo.
|
|
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 20:40:01
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz tudi perem posteljnino z vsem ostalim, pa še nism opazila, da bi se muckala.
|
|
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 20:42:33
|
|
|
|
Paštetka
|
sem pozabila napisati, da gre za SATIN posteljino, ne navadno. Ta se res mucka. Ker imam že eno doma . Mišni, ne nisem kupila pri njih tiste muckaste. Kupila sem zdaj še eno satin posteljino in mi je prodajalka rekla, da ne smem prati z brisačami, če želim preprečiti muckanje. Sploh nisem omenila, da imam doma že eno muckasto. Me je sama opozorila.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 23.8.2008 20:44:39 >
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 23.8.2008 23:02:16
|
|
|
|
Mišni
|
Aja. Saj Satin pa sploh ne vem, kakšne so. A to misliš satenaste?
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 8:05:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
Hvala paštetka, zlata si .
|
|
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 8:56:32
|
|
|
|
Marogica
|
Hvala za info. SIcer pa sama vedno posteljnino perem čisto posebej. 1 stroj spalnica, 1 stroj obe otroški postelji. Se izide.
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 14:22:54
|
|
|
|
kajajaka
|
Vedno perem skupaj z brisačami in drugim perilom, pa je ena zmuckana (tista za 10 € ) druge pa ne (dražje...) Mislim, da je vse v kvaliteti materiala. Tista, ki se mucka zaradi drgnjenja ob brisače, se bo kmalu tudi zaradi "obrabe" začela muckat. LP
|
|
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 19:12:43
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka Vedno perem skupaj z brisačami in drugim perilom, pa je ena zmuckana (tista za 10 € ) druge pa ne (dražje...) Mislim, da je vse v kvaliteti materiala. Tista, ki se mucka zaradi drgnjenja ob brisače, se bo kmalu tudi zaradi "obrabe" začela muckat. LP govorim o satenasti posteljini. Ne navadni
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 19:22:15
|
|
|
|
bumerang
|
Posteljina, ki se prodaja kot saten, se prodaja v dveh izvedbah: 100% bombaž ali razna kombinacija sintetičnih mikrovlaken. Verjetno je problem muckanja odvisen od tega.
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 24.8.2008 19:33:09
|
|
|
|
piščanc
|
posteljnino obrnem navznoter...
|
|
RE: Pranje posteljine - a ste vedele? 25.8.2008 14:28:34
|
|
|
|
tina104
|
To zdaj velja za saten ali mako saten??? (se mi zdi, da je saten oni svetleč, tak ful gladek, mako saten pa ni svetleč oz. je tak ful prijeten, mehek na otip)
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.